Здравейте! Колата е фиат стило 1.9жтд имам проблем с централното за задните врати. Не се отварят с ключа. Интересувам се има ли някакви предпазители някъде които евентуално да са изгорели тъй като въобще не сработват машинките. Нито заключват нито отключват. Предните врати, багажника и задното стъкло си работят само не отваря задни врати.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Централно задни врати.
Collapse
X
-
arsenovbm написа:Гледах и тях, както и да ги глася всичко е ок. правих едни работи в багажника и ме е страх да не съм окъсил нещо, но видимо няма изгорели предпазители. Къде се намира управлението или релета да видя ако ги сменя или с нови дали няма да тръгне.Fiat palio 1.7td
Коментар
-
Проблема дойде от това, че искам да сложа машинка за заключване на капачката на резервоара. Захранване има +12v, но нямам маса. Има ли нещо което пропускам ? Какво ли не пробвах и не става и не става. Искам само да уточня, че като дам единия кабел на машинката на маса от купето и всичко сработва. Но от буксата при мерене на напрежение между клемите нямам никакво напрежение. От къде може да идва проблема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар