Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса

Искам да прехвърля алармата, която си свалих от Бравата на едно Стило 1.9JTD 2001 година. За Бравата имах схема на цветовете на кабелите, но за Стило не намирам.В тази връзка ако може някой да помогне, искам да свържа централното, мигачите и ако е възможно автоматичното вдигане на стъклата - на това Стило като задържиш ключа в посока заключване и стъклата се вдигат ако са отворени. Предполагам алармата трябва да подава + или - на някое кабелче на шофьорската врата за стъклата и импулс на две кабелчета за заключване и отключване. Алармата е Сатурн М5.Ще съм благодарен за малко помощ, а аз ще направя снимки от монтажа и ще ги кача в темата.
    Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
    Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше

Re: Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса

ilko-gd написа:
    Искам да прехвърля алармата, която си свалих от Бравата на едно Стило 1.9JTD 2001 година. За Бравата имах схема на цветовете на кабелите, но за Стило не намирам.В тази връзка ако може някой да помогне, искам да свържа централното, мигачите и ако е възможно автоматичното вдигане на стъклата - на това Стило като задържиш ключа в посока заключване и стъклата се вдигат ако са отворени. Предполагам алармата трябва да подава + или - на някое кабелче на шофьорската врата за стъклата и импулс на две кабелчета за заключване и отключване. Алармата е Сатурн М5.Ще съм благодарен за малко помощ, а аз ще направя снимки от монтажа и ще ги кача в темата.
    значи на ключа има датчик с 2 кабела и вероятно се прави бай пас на този датчик и се прекарва през реле 12V и и може да се закачи към канала на централното. И като подадеш заключване с централното ше сработи и релето и ше затовори и джам троника кофти че нямаш схема да знаеш кой кабел за какво е на алармата. Иначе за колата няма проблем намират се.
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Re: Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса

ilko-gd написа:
      http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=100572
      Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
      Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
      ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
      ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
      ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.

Коментар

Working...
      X