Искам да прехвърля алармата, която си свалих от Бравата на едно Стило 1.9JTD 2001 година. За Бравата имах схема на цветовете на кабелите, но за Стило не намирам.В тази връзка ако може някой да помогне, искам да свържа централното, мигачите и ако е възможно автоматичното вдигане на стъклата - на това Стило като задържиш ключа в посока заключване и стъклата се вдигат ако са отворени. Предполагам алармата трябва да подава + или - на някое кабелче на шофьорската врата за стъклата и импулс на две кабелчета за заключване и отключване. Алармата е Сатурн М5.Ще съм благодарен за малко помощ, а аз ще направя снимки от монтажа и ще ги кача в темата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса
Collapse
X
-
Re: Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса
ilko-gd написа:Искам да прехвърля алармата, която си свалих от Бравата на едно Стило 1.9JTD 2001 година. За Бравата имах схема на цветовете на кабелите, но за Стило не намирам.В тази връзка ако може някой да помогне, искам да свържа централното, мигачите и ако е възможно автоматичното вдигане на стъклата - на това Стило като задържиш ключа в посока заключване и стъклата се вдигат ако са отворени. Предполагам алармата трябва да подава + или - на някое кабелче на шофьорската врата за стъклата и импулс на две кабелчета за заключване и отключване. Алармата е Сатурн М5.Ще съм благодарен за малко помощ, а аз ще направя снимки от монтажа и ще ги кача в темата.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Монтаж на аларма на Стило - няколко въпроса
ilko-gd написа:Искам да прехвърля алармата, която си свалих от Бравата на едно Стило 1.9JTD 2001 година. За Бравата имах схема на цветовете на кабелите, но за Стило не намирам.В тази връзка ако може някой да помогне, искам да свържа централното, мигачите и ако е възможно автоматичното вдигане на стъклата - на това Стило като задържиш ключа в посока заключване и стъклата се вдигат ако са отворени. Предполагам алармата трябва да подава + или - на някое кабелче на шофьорската врата за стъклата и импулс на две кабелчета за заключване и отключване. Алармата е Сатурн М5.Ще съм благодарен за малко помощ, а аз ще направя снимки от монтажа и ще ги кача в темата.Fiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар