Здравейте колеги, много пъти прегледах темата за темпомата за стило, но не успявам и не успявам да го подкарам. Имам пълно окабеляване. Молъа някой със свързан такъв, нека публикува снимки как е свързан или се видим, за да го погледна. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
cruise control за стило
Collapse
X
-
Re: cruise control за стило
nikolamilchev написа:Имам пълно окабеляване.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
S_BANKOV написа:ogi28b написа:Поръчай от ebay. За АР 147 не е ли същата?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Колега, връзвал съм според тази схема : http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=62973Fiat Stilo 1,9 JTD, ~ 150 hp, 2004 - чиста любов.
Коментар
-
emzo написа:Трябва стоп машинката ти да е с 2 кръга.Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
-
след това се насочваме към черния D4 конектор.Гледате pin A2, ако липсва окабеляване т.е. влиза проводник в единия конектор, а в другия липса - имаме още малко работа.... няма пълно щастие Ако липсва проводника на pin A2 - пускате ФЕС, ако сте свързали всичко правилно, ще имате записана грешка P0703 Brake signal invalid, която се появява веднага след като я изчистите.Не се появява ако държите спирачката натисната. Ако я няма - нещо в схемата Ви куца. Пускате ФЕС-а, триете грешката и трябва да не се появи повече. Така вече имаме пълно окабеляване от СТОП машинката. Готови сме за тест.Fiat Stilo 1.2 - 16v
80hp - 6 Speed '02
Коментар
-
mayora написа:след това се насочваме към черния D4 конектор.Гледате pin A2, ако липсва окабеляване т.е. влиза проводник в единия конектор, а в другия липса - имаме още малко работа.... няма пълно щастие Ако липсва проводника на pin A2 - пускате ФЕС, ако сте свързали всичко правилно, ще имате записана грешка P0703 Brake signal invalid, която се появява веднага след като я изчистите.Не се появява ако държите спирачката натисната. Ако я няма - нещо в схемата Ви куца. Пускате ФЕС-а, триете грешката и трябва да не се появи повече. Така вече имаме пълно окабеляване от СТОП машинката. Готови сме за тест.Прикачени файловеШофирай разумно, на пътя не си сам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар