Здравейте.Моля за малко мнение от какво може да е да не ми отчита изминатите километри а скоростомера работи Пунто 94г. ТД. Другото което ме озадачава е че ту показва изминатите километри и спира.Може би грешката е моя че го нулирах 2 пъти в движение.Свалих километража няма изронени колела датчика утре ще го видя може ли да е от него.И другото днеска след нулиране поради горните причини километража започна да се връщат километри километри назад вместо да отчита изминати когато е в джижениеможе да вие странно но направи ми стана даже смешно.Дайте инфо от какво може да е.Километража е ел.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с километража на Пунто МК1-94г.
Collapse
X
-
cherveniq lebed написа:Няма жило. Самия километраж е от механична и ел част.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Е какво се оплакваш повъртия 300х.км. и можеш да я продадеш като нова Шегувам се. Огледай внимателно как си сглобявал и най вече връзкити е буксите огледай, а това че си нулирал в движение не е причината за проблема.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Е какво се оплакваш повъртия 300х.км. и можеш да я продадеш като нова Шегувам се. Огледай внимателно как си сглобявал и най вече връзкити е буксите огледай, а това че си нулирал в движение не е причината за проблема.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар