Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

парктроник на мултипла

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

парктроник на мултипла

Колеги имам един проблем.Вчера ми се прецака парктроника, почна да ми писка постоянно и с непрекъснат звуков сигнал.Въпроса ми е, може ли да е от някой предпазител и ако е от такъв, къде се намира. Благодаря предварително.
    Fiat Brava 1.4 12v. 75hp

Re: парктроник на мултипла

sexyboy1914 написа:
    Колеги имам един проблем.Вчера ми се прецака парктроника, почна да ми писка постоянно и с непрекъснат звуков сигнал.Въпроса ми е, може ли да е от някой предпазител и ако е от такъв, къде се намира. Благодаря предварително.
    Най-вероятно губи някой от датчиците.Зад десния стоп се намира централата. Откачи и буксите и ги напръскай с контактен спрей. След това има още една букса под заден десен подкалник.Прегледай и нея.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Re: парктроник на мултипла

BO написа:
      sexyboy1914 написа:
      Най-вероятно губи някой от датчиците.Зад десния стоп се намира централата. Откачи и буксите и ги напръскай с контактен спрей. След това има още една букса под заден десен подкалник.Прегледай и нея.
      Мерси колега утре ще пробвам и ще дам резултат.
      Fiat Brava 1.4 12v. 75hp

Коментар

За да не пускам нова тема реших тук да попитам. Парктроника ми не работи /заводски е/. Единия датчик е счупен и съм го махнал. Въпросите ми са - При махнат един от четирите датчика нормално ли е да пищи около 10сек. и после да спира или има и друг проблем, освен датчика? И другия въпрос е, решил съм да си купя датчик втора ръка, има ли начин да проверя дали работи на мястото от където го взема преди да го монтирам и ако да как?

Коментар

Working...
        X