Колегите, нещо не мога да се вържа към еърбега.Предполагам, това е буксата (поглед през свалено вътрешно капаче в жабката), ама някъде явно бъркам. Има една и по-надолу, ама тя май е нещо за климатичната инсталация, поне това ми изписа програмата като я пуснах за статус.Та как да го свържа? - Буксата - кабела - възможностите в програмата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Диагностика на Air bag
Collapse
X
-
В долната директно влизат 3-4 кабела, излизащи от дебел сноп.Тази която е на снимката първо е увита в червено и отзад се вижда как е увита в жълто. Пробвах всичките централи и с нито една не се връзва.На кои пинове трябва да е интерфейса? Разбира се, че с преходник го връзвам. С двигателя и АБС нямам проблеми с връзката."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
аз на които и от 3-те airbag да пробвам и с които и да е пин програмата забива https://www.dropbox.com/sc/k2jx4adls2qujio/HhOW2VQ8oM
Коментар
-
Тц, на 7-ми не иска, пробвано с всички модули.Някой друг няма ли да се включи?Много кофти раздел е това, никой не го чете"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
kiriluz1 написа:А + вързваш ли на преходника? Аз го взимам от запалката.kiriluz1 написа:А + вързваш ли на преходника? Аз го взимам от запалката.
Коментар
-
Включвам се отново с маалко закъснение Проблема със свързването се оказа изгорял бушон. Смених го и компютъра тръгна.Имаше общо 5 записани грешки, като 2 от тях не искат да се изтрият и не знам къде им е проблема...всичките грешки:https://www.dropbox.com/s/2xeiizbw2p....jpgДайте някакви насоки къде и какво да ръчкам"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар