Та има ли такива датчици и къде се намират?В смъсъл кое отчита за ПТП за да се отвори възглавницата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик airbag на Мареа комби
Collapse
X
-
В колана се намира пиропатрон, който го "натяга" при удар, а т.н. кантар е в пасажерската седалка и има за цел да "установи" дали седи някой на нея, за да се отвори съответният Airbag.Датчиците за удар са в предната броня!Alfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
gamma написа:В колана се намира пиропатрон, който го "натяга" при удар, а т.н. кантар е в пасажерската седалка и има за цел да "установи" дали седи някой на нея, за да се отвори съответният Airbag.Датчиците за удар са в предната броня!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Питам защото ми свети отдавна и малко почва да ме дразни че нещо не работи,тези жички които отиват към колана като ги свързах почна да ми работи индикацията дали си сложил колан или не.Пробвах да се свържа с ФЕС ама не иска даже да го намери пусти му у Airbag,а възможно ли е ако има проблем с бушона пак да свети лампичката?
Коментар
-
Tornado написа:Всичко се прави от централатаbenzol написа:Пробвах да се свържа с ФЕС ама не иска даже да го намери пусти му у AirbagAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
-
Аз също имам две свободни букси под дясната седалка, които няма как да включа в седалката защото нищо не излиза от нея(мога да приложа снимки). Щом свети лампата значи ли възглавниците не работят и няма да се отварят при евентуално ПТП? Ако да има ли начин да се излъже системата и да се активират?
Коментар
-
Re: кола
benzol написа:kluchar написа:Нали правиш диагностика с тази бускса №5 където е дадена по горе"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар