Здравейте,Тъй като не можах да намеря във форума отговор на този въпрос, освен, че подобно нещо може да се купи за 400лв, молбата ми е, ако някой от вас може да ми даде съвет от къде да намеря диск за Nav+ с карти за БГ, да ми помогне.Изключително дразнещо е да имаш функция, която да не можеш да ползваш.Благодаря ви предварително.Хубав ден и успешна седмица на всички!!Грешен раздел -> Преместена.Ползвай търсачката.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Nav+ навигационен диск
Collapse
X
-
Re: Nav+ навигационен диск
juliangun написа:Здравейте,Тъй като не можах да намеря във форума отговор на този въпрос, освен, че подобно нещо може да се купи за 400лв, молбата ми е, ако някой от вас може да ми даде съвет от къде да намеря диск за Nav+ с карти за БГ, да ми помогне.Изключително дразнещо е да имаш функция, която да не можеш да ползваш.Благодаря ви предварително.Хубав ден и успешна седмица на всички!!Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
-
няма да ти взема 400лв, но някоя и друга бира няма да откажа... http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=97658Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар