Здравейте колеги,Нещо се наиграх. Понеже буксата на перката на охлаждането (снимката) ми беше доста нагоряла и понякога не правеше добър контакт, съответно не ми се пускаше и перката, реших да я премахна и да свържа трите кабела с кабелни обувки. На пръв поглед елементарна операция..ама не.Сега перката не се включва изобщо. Замервах с мултицед и показва някакви стойности, но не знам дали са правилните. Някой ако може да ми даде насока, защо не иска да се пуска и кой кабел за какво е , ще съм много благодарен . Алтернативен вариант е ако можете да ми кажете кои кабели трябва да шунтирам, за да се пуска перката да върти постоянно, за да мога поне да я закарам до някаде и да я погледнат.Благодаря предварително !Това е снимката:http://i40.tinypic.com/2wnr0wp.jpg
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Перката не се пуска, след смяна на букса - РЕШЕНО
Collapse
X
-
salovv написа:kiriluz1 написа:Погледни си бушона горе на бутуша(при смяната може да си дал късо,или да му е дошло времето)
Коментар
-
Има бушон на 50A горе под една пластмаса до чашката на амортисьора.Оказа се че той беше заминал, явно нещо съм окъсил. Поради факта , че няма откъде да взема наблизо бушон, го отворих и го запоих , колкото временно да закърпя положението.Утре при първа възможност ще си купя нов бушон и ще го подменя. Сега перката се пуска нормално и работи Благодаря за помощта! Аз изобщо не знаех , че има друг бушон, но човек се учи докато е жив
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар