Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Перката не се пуска, след смяна на букса - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Перката не се пуска, след смяна на букса - РЕШЕНО

Здравейте колеги,Нещо се наиграх. Понеже буксата на перката на охлаждането (снимката) ми беше доста нагоряла и понякога не правеше добър контакт, съответно не ми се пускаше и перката, реших да я премахна и да свържа трите кабела с кабелни обувки. На пръв поглед елементарна операция..ама не.Сега перката не се включва изобщо. Замервах с мултицед и показва някакви стойности, но не знам дали са правилните. Някой ако може да ми даде насока, защо не иска да се пуска и кой кабел за какво е , ще съм много благодарен . Алтернативен вариант е ако можете да ми кажете кои кабели трябва да шунтирам, за да се пуска перката да върти постоянно, за да мога поне да я закарам до някаде и да я погледнат.Благодаря предварително !Това е снимката:http://i40.tinypic.com/2wnr0wp.jpg

Погледни си бушона горе на бутуша(при смяната може да си дал късо,или да му е дошло времето)

Коментар

kiriluz1 написа:
      Погледни си бушона горе на бутуша(при смяната може да си дал късо,или да му е дошло времето)
      Погледнах бушона, който е в купето под волана.Той си е наред.Къде другаде има бушон ? Пропуснах да кажа, че колата е фиат брава 1.6 16в

Коментар

salovv написа:
        kiriluz1 написа:
        Погледнах бушона, който е в купето под волана.Той си е наред.Къде другаде има бушон ? Пропуснах да кажа, че колата е фиат брава 1.6 16в
        бушона е там на снимката която си дал черната кутия до кабелните обувки

Коментар

Има бушон на 50A горе под една пластмаса до чашката на амортисьора.Оказа се че той беше заминал, явно нещо съм окъсил. Поради факта , че няма откъде да взема наблизо бушон, го отворих и го запоих , колкото временно да закърпя положението.Утре при първа възможност ще си купя нов бушон и ще го подменя. Сега перката се пуска нормално и работи Благодаря за помощта! Аз изобщо не знаех , че има друг бушон, но човек се учи докато е жив

Коментар

Коментар

Working...
            X