Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростоограничител за лек автомобил - ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Странно, че не съм получил мейл, едвам си намерих темата, щото си я търсех в Общи приказки.. Баничарката превозва хора, затова не искам да се прекалява със скоростите. На второ място разбира се е и разходът на гориво. Искам ограничител, за да не се налага да следя лично, а да знам че просто не може да превишава. За момента не съм открил фирма. Гпс следене ще бъде в случай, че не намеря скоростоограничител. Цените са около 20-30лв месечно за една кола без отстъпки в мтел и виваком. От мтел ми казаха, че може да се настрои да получавам известие на мейл или смс при превишаване, та за момента това е варианта.

Коментар

Колега провери тази фирма гледам, че предлагат нещо подобно, но на какви цени не се знае http://www.tacho.bg/new-products/goldcruiseИначе според мен почти всеки, който прави чиптунинг може да ти сложи ограничител на скоростта софтуерно, дори може да я направи по-икономична. И може би това е най-доброто решение.
      FIAT Coupe 2.0 16V бензин/газ

Коментар

Ммм, това е интересна идея. Ще консултирам, благодаря

Коментар

Аз ще те посъветвам ако не намериш начин да контролираш скоростта да намериш добросъвестен водач.Все пак ще вози хора както казваш и не може да разчиташ на рацери.Повечето бусове и баничарки на фирми се карат от водачи които мачкат до дъно само и само да спестят време.
          Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
          Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
          X