Има ли такова животно скоростоограничител за лек автомобил тип баничарка?Някой да е чувал или да кара служебна кола с такова устройство?Имам google и аз, питам за конкретен опит с такъв тип устройство
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростоограничител за лек автомобил - ?
Collapse
X
-
Аз съм чувал за заводски електронен ограничител на скоростта. Един братовчед има Пежо 406 2.0 ХДИ с такъв ограничител на 190 км/ч.Нищо чудно да има и на служебни коли за по-голяма икономия на гориво, даже може би ограничението ще съвпада с ограничението от КАТ :DВойната по пътищата не спира! Карай умно, стигни жив!
FIAT Bravo_SX 1.6 16v 103 hp '97 + АГУ LOVATO
-
Някакъв GPS тракер няма ли да ти върши работа? В края на всеки работен ден можеш да проверяваш данните и ако прецениш ,че има за какво налагаш санкция на водача.ЦЪК
Коментар
-
М да ТРАНСМАН е такъв , ползваха го на една СОТ патрулка , оценява водача , самата програма с колко е карал , превишавал ли е скороста записва данните върху памет карта и накрая на смяната се качват на пц и се пращат с доклада за смяната и тн ... :Д Предимно на тирове се слага . (веднага бих си кипул GPS заглушител ) Колега а ти каква кола мислиш да предлагаш за служебна че ? Една баничарка 60-70 коня ... повече от 140-150 едвали ще може да бяга , празна особено ако е дизел ... И се пак съм за GPS следи нивото на горивото и колко гори точно в един момент и нивото в резрвоара ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
GPS му е майката.Данните може да ти се изпращат директно на компа в офиса, да гледаш в реално време скоростта, маршрута и някакви други работи.Отделно, ако шофера е идиот и мине със 120 през маселено място може да го санкционираш и за това.Няма да говоря за възпитателния ефект.Fiat_Punto11, нали се сещаш, че като пуснеш заглушителя веднага ще последва обаждане от началника Не само ние знаем, че има заглушители на сигнала"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:GPS му е майката.Данните може да ти се изпращат директно на компа в офиса, да гледаш в реално време скоростта, маршрута и някакви други работи.Отделно, ако шофера е идиот и мине със 120 през маселено място може да го санкционираш и за това.Няма да говоря за възпитателния ефект.Fiat_Punto11, нали се сещаш, че като пуснеш заглушителя веднага ще последва обаждане от началника Не само ние знаем, че има заглушители на сигнала>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
[quote="Fiat_Punto11"[/quote]Гига, мега - 10-тина лв. на месец. Моите шефове явно са паралии, че нашите ги следят в реално време.А нали се сещаш, че може да плаща 2-3 месеца колкото служителите да схванат за какво става въпрос и да започнат да карат нормално.Може и само на една кола да се сложи такъв модул, а на другите по-обикновени. Много е важно и психологическото въздействие.Като цяло не си струва да шмекеруваш, стига да не ти наложат някакви малоумни ограничения като 100 извънградско...Малко пооакахме на колегата темата"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Re: Скоростоограничител за лек автомобил - ?
vital написа:Има ли такова животно скоростоограничител за лек автомобил тип баничарка?Някой да е чувал или да кара служебна кола с такова устройство?Имам google и аз, питам за конкретен опит с такъв тип устройствоКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Просто GPS-a няма обхдат някъде :Д Аз ко съм ше кажа ми деа го знам нямал сигнал нема отчел :D въри го търси къде има и къде няма сигнал GPS-ahttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар