Здравейте някой има ли представа колко вата е консумацията на двигателчетата на машинките за ел. стъклата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел. стъкла
Collapse
X
-
sasco
Абе с тия стъкла,мамата си е е..... който питам с браво/а,мареа....се е така.Мойте на 2пъти отварях дясната врата да чистя,мажа....се същото...средната шина прави мизериите....просто се явява нещо като дефект.Едвааам качва.
Коментар
-
Абе и аз съм с Браво и при мен е мн мудна работата, та трябва да го отворя и погледна, ама имам един приятел дето жилата му се бяха вкопали с пластмасовите там ролки... и това значително забавяше процеса...та като отваряш можеш и това да погледнеш. Ааа да и да не забравиш като ги оправиш да кажеш какFiat Bravo 1.6 16V - Бензин
Коментар
-
Здравейте и от мен понеже и аз имам същия проблемсъс дясното стъкло, и реших и аз да опитам да го оправятака и така маистора ми беше свалил кората. И тръгвам да го ремонтирами какво забелязвам когато свалих гуменото уплътнение/вътрешното/ стъклото се изстрелва нагоре и надолу, казвам си /какъв съм майстор малииии/слагам шибаното уплътнение и пак мммммм едвам едвам. Свалям на ново пак се изстрелва, като го сложа пак баба мара. Явно това си е масов проблем на браво,забелязах че някъде по средата почва да се забавя там където стъклото е лекозаоблено, явно някъде опира и се леко закривявя и от там се опира по силнов гумените уплътнения и вече се забавя стъклото. Ако някой има идея да е отнещо друго да сподели.Bravo 1.6 16V
Коментар
-
Като отворите вратата, махате старата смазка и си слагате смазка за механики. Това е една бяла смазка от магазините за електроника, малко е, 1 лв. струва. По-добре смазва пластмасови части и е по-финна. Според мен уплътнението на вратата се износило и е станало гладко. Понеже е много гладко, стъклото се търка в него. Мисля че с една финна шкурка и няколко леки тръквания пак ще стане леко грапаво и няма как да запира. Запирането мисля че е от това, че има вода между стъклото и гумата.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
колеги, и моето браво страда от този масов недъг! но забелязах следното, преди няколко месеца ми го измиха доста прилежно на една авто мивка и сякаш стъклата почнаха да се движат доста по-добре. след това на отворено стъкло изтърках каналите с една средна на мекост /не желязна/ четка и направо станаха като нови. но след две седмици по прашурляка на камен бряг отново се върнаха на старото дередже.което ме навява на мисълта, че проблема е в песъчинки и прах точно по тези улеи, които са от нещо като велур.един ел.майстор ми беше споменал, че някак си се махали и можело да се изчистя с четка в банята и това оправяло нещата, ама аз не смея да си експериментирам с разглабяне, че не знам после дали ще се сглобят пробвайте и си ги изчеткаите на място, както и при свалено стъкло двете фугички между стъклото и гумите където влиза във вратаа ако има някой смелчага да махне целите уплатнения и да ги почисти да сподели опита, моля.Bravo SX TD100, 1997
Коментар
-
Проблема е ясен но знае ли някой, че стъклото в долният си край се държи на една пластмасова щипка която служи да обира луфта при движението на стъклото нагоре и надолу и когато част от нея и по специално долното и ъгълче е отчупено стъклото се затруднява по пътя си. това е и мой проблем, но немога да намеря нова щипка някой знае ли откъде?FIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
-
simps написа:пробвай в сервизите на кобра, там винаги имат всякакви стъкла и части, свързани с тях. има ги на две места в софия, но аз знам само това в блока по диагонал на кино арена запад, срещу спирката на метротоFIAT MAREA 1.8 16V SLX sedan 98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар