Днес както си карах, видях че не съм си включил фаровете. Завъртях ключа и ако не се лъжа чух някакво леко доловимо цъкане. Впечатление ми направи, че индикацията на арматурното табло, че съм пуснал късите светлини не свети. Пуснах къси, дълги, халогени, аварийни и излязох за видя какво става - всичко си свети. като пусна дългите, на таблото си светва, съответната лампичка, само на късите не отчита. Осветлението на запалката и пепелника също не свети. Това ми навя мисълта, че проблемът, може би е в ключа... . Ударих таблото - взе че ми светна оранжевата лампичка, за индикацията за горивото - от няколко месеца, дори да нямам грам гориво, лапичката не светеше - сега с едно подчукване светна. Километражът (който преди време изчезна за 2 месеца и пак се появи) си свети. Всички индикации по таблото (без тази за късите светлини) си светят. Копчетата за климатика, врътките за парното и останалите карантии в средата, също си светят.Могат ли да се ремонтират тези ключета (ако проблемът е там) или друго трябва да търся PS - тъкмо миналата седмица си оправих два много належащи проблема - спирачките и счупената предна броня, но радостта ми трая само 1 седмица
PS - без осветление на таблото, особено вечер си е доста странно да караш извънградско ... чувстваш дискомфорт и нещо ти липсва ...
![Neutral](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_neutral.gif)
Коментар