Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Регулиране на фарове фиат Стило

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Регулиране на фарове фиат Стило

Здравейте колеги,ще имам нужда от малко помощ с регулирането на фаровете на фиат Стило. Намерих една снимка, но все пак да попитам Врътка 2 вдига и сваля фаровете, а врътка 3 ги върти на ляво и дясно, ако разбирам правилно.Някол регулирал ли ги е ?Благодаря предварително.
    Прикачени файлове

Виждам че си в Младост, ходи в Антарис да ти ги регулират, там си имат лупа и ще ти ги настроят като хората. Експерименти от рода на права линия на стена и ругелиране от там неси прави, особенно ако пътуваш нощем. Щото или някой тираджия ще те бие или ще светиш по клоните на дърветата.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Абе сервиз има къде да отида.Искам само да си ги направя.Затова питам. Някой не е ли регулирал да каже коя врътка за какво е?

Коментар

Ми то на картинката ти го пише не четеш ли.2 ти е за хоризонтално изместване а 3 за вертикално или пишеме от немане на работа.Точно обратното на това дето си разбрал.
        Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

FGRC написа:
          Ми то на картинката ти го пише не четеш ли.2 ти е за хоризонтално изместване а 3 за вертикално или пишеме от немане на работа.Точно обратното на това дето си разбрал.
          Благодаря FGRC,аз ако съм го разбрал нямаше да питам. Няма глупави въпроси. А пък и аз живея с една максима: Който пита е глупак за 5 мин., който не пита си е глупак доживот Работа бол, имам за целият китайски народ Благодаря още веднъж

Коментар

Working...
          X