Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за V1.5 ELM327 OBD2g OBDII CAN става ли за FES/MES?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

последно тръгна ли?аз що останах с впечатление, че е блутуд твоя, но нищо де. Мерси за снимката, да знам следващото което да купвам каква марка да е. Че при мен блутуда не искаше да тръгне.връзва се по блутуд но с екуто не ще.
    Фиат Мареа 1.6 16v, 99 г.
    182A4.000 IAW49F
    LPG - Lovato EasyFast
    ----------------------------
    "Има две неща които са безкрайни, вселената и човешката глупост, ... но не съм много сигурен за вселената", А. Айнщайн

Коментар

Ами и при мен явно е същата работа.Моя вчера може и да съм го изгорил,но не знам как да го проверя.Продължава да дава ок на всички команди и проблем с кабела или настройки на ком порт
      FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Тръгна!Всичко излезе лош контакт,свърза се с мотора и абс а утре ще боря ербега.Имаше една грешка за имобилайзера и тези1: P0500 - Vehicle Speed Sensor (1)Vehicle Speed Sensor MalfunctionГрешката е регистрирана поради невалиден сигнал от датчика. Грешката не се регистрира в момента, но е записана в паметта. Изчистете грешките и наблюдавайте за повторно регистриране на същата грешка. Тази грешка не е активирала индикаторът на таблото. 2: P0170 - Fuel Trim Malfunction (Bank 1)Грешката е регистрирана поради невалиден сигнал от датчика. Грешката не се регистрира в момента, но е записана в паметта. Изчистете грешките и наблюдавайте за повторно регистриране на същата грешка. Тази грешка не е активирала индикаторът на таблото. Сега ще се боря с превода
        FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Working...
        X