Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo 1.6 Проблем с парно (климатик)

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

То не е с1,ами cli ,всичко ти е наред
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

achov написа:
      отното изписва ERROR C1 (аз поне така го виждам) и непосредствено след това изписва ERROR 00 . Нулите означават, че всичко е наред, но C1 нали се оказа, че е въпросният датчик в огледалото. Как е прецакан, като отчита верни стойности.
      Колега, ти просто си уникален случай! Не знам, нарочно ли се ебаваш, раздвижваш клавиатурата, или какво? Или си правиш т**ак, да видиш докога ще те изтърпим? Айде малко по-сериозно. Колко пъти ти повторих да прочетеш внимателно темата от втория пост, ама внимателно значи внимателно, и да вникнеш в текстовете, които са написани там. Ако мислиш, че съм ги писал за тоя що духа - лъжеш се. Kажи на какви езици искаш да ти напиша, че няма такава грешка "C1"? И на клипа се вижда, че пише Error Cli, ама ти си държиш на твоето! Дори да приемем, за целта на тази тема, че има грешка C1, къде и кой ти каза, че това е датчика на огледалото? Заключвам темата и повече не ме карай да я отключвам, за да напишеш пак "Ама какво значи C1?" Отдолу копирам текста от темата във втория пост, която така и не прочете внимателно! ================================================== ===[i:c6ae9737bd]Когато се появи грешка, съобщение

Коментар

Working...
      X