Здравейте колеги . Понеже си сложих още 2 колонки в колата и ги пуснах през един еквилайзер и тои взима + от усилвателя , и само колконките дето са ми през еквилайзера ми пискат по ритъма на двигателя , попитах един приятел да ми каже дали има представа от какво може да е и ми каза че може да окъсява някъде апък друг ми каза да сложа някакъв дросел и въпроса ми е дали първо може да пробвам с дросел и какво представлява тои.Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с музика
Collapse
X
-
g3ncho написа:Фиат стило , казаха ми че може да не е хубава масата и заради това да го прави но още не съм пробвал като го направя ще ви кажа какво е станало>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
То е като услилвател и има 10-тина копчета отпред за регулиране на ниски среди и високи , свързва се по следния начин - + е вързан на + на усилвателя които е за Субуфера отзад , от 1 колонка се хваща сигнал за него и той го разпространява и съм му вързал 2 колонки само , нито оригиналните нито със субуфера имам проблем а имам проблем с 2-те колонки който са след този Усливател ( еквалайзер )
Коментар
-
g3ncho написа:То е като услилвател и има 10-тина копчета отпред за регулиране на ниски среди и високи , свързва се по следния начин - + е вързан на + на усилвателя които е за Субуфера отзад , от 1 колонка се хваща сигнал за него и той го разпространява и съм му вързал 2 колонки само , нито оригиналните нито със субуфера имам проблем а имам проблем с 2-те колонки който са след този Усливател ( еквалайзер )>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ама чакай малко, как така си свързал еквилайзер след усилвателя и си вкарал в него ниво от усилвател, което изкарваш за две колони? Не разбирам много от музика за коли, ама ми се струва съвсем грешно. Този еквилайзер има ли вграден усилвател в него и колоните, които си свързал - отговарят ли по съпротивление на изхода на еквилайзера? Той колко изхода има изобщо?Виж тука примерна картинка как се свързва такова нещо. Усилвателят е след еквилайзера и след усилвателя - до колоните няма нищо, те са директно към усилвател. Не е ли правилно да свържеш нещата както трябва по принцип и едва след това ако има проблем - да се опитаме да го решим?
Коментар
-
g3ncho написа:То е като услилвател и има 10-тина копчета отпред за регулиране на ниски среди и високи , свързва се по следния начин - + е вързан на + на усилвателя които е за Субуфера отзад , от 1 колонка се хваща сигнал за него и той го разпространява и съм му вързал 2 колонки само , нито оригиналните нито със субуфера имам проблем а имам проблем с 2-те колонки който са след този Усливател ( еквалайзер )Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар