Здравейте колеги,имам малък проблем с паленето на пунтото(1.1бензин) давам контакт и като угасне лампичката на таблото завъртам ключът но колата не пали и пак светва тази лапичка.При това положение колата не иска да запали,налага се да отворя капака и да "ударя" няколко пъти по няква кутия отпред.Та въпроса ми е какво точно е това и как мога да отсраня проблема?Моля да бъда извинен ако темата не е на правилното място,и ако е удобно да се премести където трябва.Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малък проблем с паленето
Collapse
X
-
Е ти си намерил решението Удряй по капака и готово! )Ще си палиш! Иначе вземи и го свали този капак и виж какво има под него...вероятно има нещо разместено или замърсено и не прави хубав контакт...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
След 4ри месеца лутане,намерихме правилния път.Оказа се че под тая кутия има едно Комбинирано реле,което управлява куп неща едно от които е бензиновата помпа.Там е била заминала "Студената спойка" и е работило когато си иска.Благодарение на няколко познати и колегата "kluchar" всичко си дойде на място.Четири опита да запали и всичките успешни,без да се налага да чукам по квото и да било Мерси и лек ден
Коментар
-
реле
Не знам що са сменили вида на буксата сигурно да има какво да продават 1.1и 1.2 релетата са различни поне в буксат Виждал съм побългарявано с 2 релета отделни и свързано като това става като при 1.8 Браво/аhttp://forum.fiat-bg.org/files/img02...варийни километри
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар