Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea не показва температурата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

При мене тръгва на третото щракване на ауто
    FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

nikolce написа:
      Нали го правиш веднага след контакт? До 10 секунди, след като си дал на контакт е по принцип.Второ, 4 пъти, всъщност са две включвания 0 - ауто - 0 - ауто - 0. Демек 4-ри "щраквания" общо.
      Да, включвам на контакт, и веднага въртя 0-ауто-0-ауто-0 и нищо не индикира.Направих си експеримент и с повече превключвания, пак никакъв ефект.

Коментар

Колеги, има напредък!!Тъй като съм студен и не си ходя с колата, днес ми съобщиха, че е изписала грешката, и е показала температура -58 градуса.Което ме връща на първият линк за датчика в огледалото, и през почивните дни ще си поиграя и ще се похваля как се представя обновлението.

Коментар

Да не отварям нова тема.Някой знае ли как е най лесно и безболезнено да се свърже външно съпртотивление 10к вместо съшествуващият сензор.Не искам да режа жиците на сензора , и след това да се окаже че не е от него.За сега на мен ми дава грешка 34 - проблем с сензора за външната температура.Жиците от сензора през конектора на вратата ли минават?И дали има някъкъв друг конектор между сензора в огледалото и този който е на вратата?Утре ако остане време ще го поразглобя.Поздрави.
          Bravo JTD 105 '98

Коментар

Има - зад декоративното капаче на огледалото от вътрешната страна на вратата. Там е буксата за цялото огледало
            ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
            ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

Много Благодаря на колегата eh4ev07.Днес не остана време , но утре ще го пробвам.
              Bravo JTD 105 '98

Коментар

Днес смених моя датчик.Много лесна и евтина процедура,термистора струва 90 стотинки
                FIAT MAREA 1.6 16V Weekend 99

Коментар

Аз пък днес си смених моят с още по евтин.Има няма 45 стотинки.http://store.comet.bg/bg/Catalogue/Product/5160495/Сега съм сложил временно да видим как ще показва температурите.
                  Bravo JTD 105 '98

Коментар

Working...
                  X