Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за синя светлина в купето?
Collapse
X
-
Не знам какво ти е нужно, но силно ти препоръчвам да не слагаш синьо, а зелено (примерно).Синьото много дразни и натоварва очите. Червеното също."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
-
кола
Аз си бях сложил ултравиолетова от горе и всичко се виждаше като е по тъмно може с ярки диоди да стане или с ленти http://sc0rpi0n.hit.bg/DSCN3900asd.jpg
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Аз си бях сложил ултравиолетова от горе и всичко се виждаше като е по тъмно може с ярки диоди да стане или с ленти http://sc0rpi0n.hit.bg/DSCN3900asd.jpg
Коментар
-
http://ledosvetlenie.eu/tags/led-%D0...%D0%BD%D0%B0/1 Пробвай с тези.Fat Croma 1.9 16v multijet
Ex..FIAT MAREA 1.8.16v HLX
Коментар
-
coojoe_213 написа:Благодаря ви много. Като го напрая ше ви се изфукам непременно ))>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ами аз се надявам да не дам повече от 10 лв за материал. Идеята ми е само под педалите около 30-40 см лента и в дясно пак в краката по 30-40 см. Нищо повече. Притеснява ме следното: тези лед ленти дали ще работят ако се отрежат. Т.е ако купя 1 метър лента с диоди и я отрежа на две, ще работи ли?
Коментар
-
Аз да се присъедуня към темата. И аз искам да си спретна нещто подобно и питането ми е следното. Ще е проблем ли да вържа диодите към лампичките дето осветяват врътките за парното. колата е пунто мк1. Идеята ми е да вържа диодната лента успоредно към едната крушла. Това ще намалили светенето на централната конзола.
Коментар
-
Ако запалката ти работи само когато колата е на контакт, може да се пусне захранване и от нея - поне моята така я направих. 4 ленти по 20 см. с окабеляването (всичко в зелено, за да се вързва на осветлението на таблото), залепено е на седалките и под таблото и в момента, в който дам на контакт, коледната елха светва.vasilaki87
FIAT BRAVA - 1.6 16V - 103HP - 11.1995 г.
Коментар
-
coojoe_213 написа:Ами аз се надявам да не дам повече от 10 лв за материал. Идеята ми е само под педалите около 30-40 см лента и в дясно пак в краката по 30-40 см. Нищо повече. Притеснява ме следното: тези лед ленти дали ще работят ако се отрежат. Т.е ако купя 1 метър лента с диоди и я отрежа на две, ще работи ли?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
eacan написа:Аз да се присъедуня към темата. И аз искам да си спретна нещто подобно и питането ми е следното. Ще е проблем ли да вържа диодите към лампичките дето осветяват врътките за парното. колата е пунто мк1. Идеята ми е да вържа диодната лента успоредно към едната крушла. Това ще намалили светенето на централната конзола.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
от личен опит отиваш в някой аудио магазини има едни лед лентички 6лв 1 метар купуваш си колкото желаеш и го свързваш към пластинките кадето са ти крушките горе на тавана и си готовв на мен ми излезе точно 3.50лв за половин метар лентичка и сам доволен от синьото като цяло не ми натоварва грам очите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар