Входа за външен плеър е вече на линия! Току що го завърших и тествах ... в 1 през ноща :DУтре остава да вържа и усилвателя, но не вярвам да имам проблеми с него Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързване на усилвател към оригиналния радиокасетофон
Collapse
X
-
M5kov написа:Съпротивленията са за AUX входа, който изкам да изведа, не за усилвателя, малко объркано съм го написал Настройките на усилвателя са ми ясни, от 2-3 години го имам, но благодаря за поясненията!Ето ги джаджите по усилвателя Даже подозирам, че мога да хвана сигнала директно от задните колони, но вече си имам буксичка.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Вече всичко е прекарано и "вървежно".Няма смисъл да ловя сигнал от колоните, защото така или иначе трябва да прекарам кабел, който да включва усилвателя заедно с радиото.Появи се обаче един проблем. "Забива" часовника и се "самонавива" на 6:15. Може да е от съпротивлението, което сложих на AUX-a. Ще пробвам и без него"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар