Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Свързване на усилвател към оригиналния радиокасетофон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Входа за външен плеър е вече на линия! Току що го завърших и тествах ... в 1 през ноща :DУтре остава да вържа и усилвателя, но не вярвам да имам проблеми с него Благодаря!
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

И усилвателя тръгна без грешка! Супер е
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

M5kov написа:
        Съпротивленията са за AUX входа, който изкам да изведа, не за усилвателя, малко объркано съм го написал Настройките на усилвателя са ми ясни, от 2-3 години го имам, но благодаря за поясненията!Ето ги джаджите по усилвателя Даже подозирам, че мога да хвана сигнала директно от задните колони, но вече си имам буксичка.
        Не ти трябват съпротивления имаш вход за висок сигнал на усилвателя Speaker Input ... Но по обясненията на колегата по горе и по схемата виждам че това си е чист АUX с нисък сигнал и под него има изход за говорители с висок. Ако е така не виждам за какво са ти съпротивления , ако ще вземаш сигнала от говорителите там ти трябват . Но твоя усилвател има вход за висок сигнал и си има вградени такива съпротивления. Въпроса е пазиш ли му буксата за Speaker Input Усилвателя ти е много хубав с отделно захранване на всеки канал и е доста мощен .
        >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Вече всичко е прекарано и "вървежно".Няма смисъл да ловя сигнал от колоните, защото така или иначе трябва да прекарам кабел, който да включва усилвателя заедно с радиото.Появи се обаче един проблем. "Забива" часовника и се "самонавива" на 6:15. Може да е от съпротивлението, което сложих на AUX-a. Ще пробвам и без него
          Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

При мен не прави така. Да не си с включено синхронизиране през RDS?

Коментар

Май да. Ще го изключа и ще видя ефекта
              Toyota Prius 1.5 Hybrid

Коментар

Working...
              X