За какво е този датчик ? Понеже аз съм с S купе и моя плафоне просто лампа, но си намерих от яките плафони с часовника и тн . Всичко ми е ясно как се свързва , даже на тавана има дупки с резба 3 на борй на които пасва леглото на плафона.(единстерн недостатак трябва да режа кората на покрива специфична работа за дане е грозно после)Та едни ми казват че това датчик за алармата аз предполагам обемен датчик ?Или е инрфрачервен приемник ?Както е точно и как работи излизат мисля 6 жила от зад от буксата му ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това на Плафона ? И за какво служи ? Punto Mk1
Collapse
X
-
ама какво е ? Тва го знам че е за аларамата , но обемен датчик ли е ? Или инфрачервен приемник ? До колкото се порових и като го отворих видях че има 6 инфрачервени приемника TFK BP W 83L разположени в кръг 360 градуса . Има и бутон за Ресет до диода за индикация. произведено от TRW Sipea ...oбщо взето май немоде да се ползва за нищо ... Се пак ме интересуваше като информация.Но Без дистанционото е безполезно.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Това е централно от старите модели може и аларма да има към него ама трябва да имаш на ключ с инфра диод или дистанционно с таковаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43555
Коментар
-
kluchar написа:Това е централно от старите модели може и аларма да има към него ама трябва да имаш на ключ с инфра диод или дистанционно с таковаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=43555>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
кола
Ако знаеш кода и с това за ТВ става . Та общо взето ако нямаш ключа или дистанционо не може да го ползваш слагаш аларма / центарно и това е .Може да му ползваш веце изведенигте жици там е централното отворено /затрворено захранването .Превод:центарно - централновеце - вечеизведенигте - изведенитезатрворено - затворено"Модераторски екип на fiat-bg.org"
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Ако знаеш кода и с това за ТВ става . Та общо взето ако нямаш ключа или дистанционо не може да го ползваш слагаш аларма / центарно и това е .Може да му ползваш веце изведенигте жици там е централното отворено /затрворено захранването .>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар