Някой знае ли колко крушки има в таблото на Мареа 1.8,защото съм решил да си сложа едни диодни ламБи,че вече няколко пъти ми изгарят крушки,ама не се сетих да преброя крушките като свалях таблото.В краен случай ще разглобявам и броя,но ми се иска да знам колко да си купя и направо да сменям,а не да раглобявам още няколко пъти.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко крушки има в таблото на мареа 1.8?
Collapse
X
-
Ами аз преди да пусна темата си дръпнах едно ръководство на руски от тук,гледах четох ама не можах да открия подобна информация,сигурно го пропускам някъде щом го има,сега пак ще погледна.Ако кажеш къде да гледам доста ще ме улесниш и ще имам да черпя.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
-
campain написа:Благодаря много и аз ги изкарах 31,утре отивам да ги купувам,пък и да останат няколко не е проблем все ще им намеря място,че и в пепелника са същите,тъкмо ще сменя и тях.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
veselin10 написа:Аз ли нещо не се ориентирам или тук ги няма ламБите за чека на светлините (когато имаш изгоряла крушка) .... Нали става въпрос за Мареа?Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Абе, я си свали таблото и ходи да си купиш крушки че да не се окаже че вътре са три модела, ...Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:S_BANKOV написа:Абе, я си свали таблото и ходи да си купиш крушки че да не се окаже че вътре са три модела, ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ами де да знам,може и да има различни,ама няколко пъти ми изгаряха крушки за различни неща и всичките бяха еднакви,та затова сметнах,че всички са едни и същи.Не ми се искаше да свалям два пъти един път да ги броя и гледам,един път да сменям,но щом трябва ще го напрявя,че нали не било добре да се кара без табло.Ей такива ми изгаряха Едит.Крушките са 21,като има 10 празни места.Става въпрос за крушки като тея на снимката и всичките са еднакви,а вътре на платката какво има не знам,че ме достраша да разглобявам там,а и без това искам да сменя тези които са отвън.Fiat Marea 1.8 16v HLX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар