До тук не стана ясно, въпреки че свети ИМОТО дали колата пали, ако пали е нещо уникално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Индикатор "Code" не гасне
Collapse
X
-
malder написа:Колега,ако може да бъдеш полезен с нещо заповядай,ако не,не се обаждай!!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
кола
Е чакай човека не е прогледал Още може да няма захранване на ECU или имо кутията Може да има реле на алармата да прекъсва някоя верига или самата антена да не приема да е изпускал ключ и да е счупил ампулата и още много други неща а иначе ако е паднал повече от 10 V акумулатора Може да нямя връзка М/У иммо кутията и ECU Може да има реле на алармата да прекъсва някоя верига Може бутона под седалката да е проблемПърво се преглежда по лесните нещо после се побългарява Ако махне кода и пок не пали кво правим
Коментар
-
malder написа:Не колега,па съм и на газ и пак не мога да запаля,доста прочетох и не мога да разбера,защо след като ми са обучени ключовете,не мога да запаля и за това искам да се допитам до вас,защото сега точно нямам излишни пари и се допитвам,какви са вариантите за разрешаване на проблема!!
Коментар
-
malder написа:Не колега,па съм и на газ и пак не мога да запаля,доста прочетох и не мога да разбера,защо след като ми са обучени ключовете,не мога да запаля и за това искам да се допитам до вас,защото сега точно нямам излишни пари и се допитвам,какви са вариантите за разрешаване на проблема!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
-
malder написа:Колега махнах преди малко един бушон лампата не светеше,но пак не запали!!!FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар