Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Къде е мястото на CD ченджъра?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    В багажника няма къде да се сложи, освен ако колите с фабричен чендър не са с други пластмаси при джобовете. И аз ще го сложа под седалката. Там наистина е изрязана ламарината, но ченджъра не се събира на една идея. Трябва да се реже малко, а на мен не ми се занимава.
    Моята не е с пластмаси, а е с нормална тапицерия в багажника и от двете страни има капаци с копчета. Иначе под задната седалка в дясната й страна се събира чейнджъра идеално без никакво рязане.Виж тук как е:

Коментар

Е твоите джобове в багажника не са ли пластмасови? Там не се събира с монтаж. В смисъл, че касетата няма как да се вади ако го монтирам. Под седалката се събира перфектно. Писах, че трябва рязане ако искам предния панел на ченджъра да се вижда в краката на пасажера.
      Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
      Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
      Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

veselin10 написа:
        Е твоите джобове в багажника не са ли пластмасови? Там не се събира с монтаж. В смисъл, че касетата няма как да се вади ако го монтирам. Под седалката се събира перфектно. Писах, че трябва рязане ако искам предния панел на ченджъра да се вижда в краката на пасажера.
        Не са, тапицирано е всичко.

Коментар

Working...
        X