Колеги и колежки песничка ще ви разкажа за една Кромара...., дето мойта душа скъса....., със една ЖИцараа......... ееееееее....Е ,верни другари ,пийте бира и мене спомняите!!!!!А сега сериозно! Не вписвам много често редове в тоз форум,но днескашното ми приключение с бившата татьова кола Фиат Крома 2.0 ЦХТ ми изпокъса нервичките и ме провокира да драсна няколко смислени (надявам се ) реда!!!Та, ....... преди седмица карайки си по околовръсното махмурлия, нахлупил шапка идиотка с 60 км/ч изведнъж те ти вук те ти беля!!! Нема , нема и колата угасна , видимо развеселен увиличавам песничката и в такт с ритъма се моля да не е бобинка !!! Естествено като един виден младши неделен майстор (примерно дападжия) имам си наум че е точно бобина и не смея да отворя капака!!!!Отваряйки капака (което при мен си е приключение) с някакви странни некординирани движения и пируети стил "камасутра" СЕ УСТАНОВЯВА естествено , че искрица нема или по-точно има ,но само веднъж!И така на въже от световрачене до надежда и отебах всичко за около седмица! ( хубаво че Господ е създал и другите коли ,че иначе все пеш ще си ода!!!)Така моя милост реши като голям разбирач, с пробното лампе да замери ’ ИДЕ ли аджеба ток у тая бобина’ логично ток има колкото за ядрена подводница, а МАСА като за даначни има!И така аз верен на това че бързата работа не е срам за майстора пребегах и си закупих бобинка от 40-рдесет левчета (при италянеца 20) и естествено последваха дълги захранвания на всички майки У кварталО!От там таме днес реших да отида като някой аристократ До онез сервизи дето вместо добър ден викат "БОШ ПРОБЛЕМ"! В сервизо некав малко по-голям от мен (на години демек 86’ + 5/6/7) гледа тъпо, моята семейна Кромица дет има само ДИджи плекс и бобина ,аааааааааааа и аларма!Както и да е ,човеко ме убеди , в това което бях обеден срещу 20-тина лв. И от там идва колминацията 4-ри курса до италянеца за 25 левов комутатор!!!Както и да е нито един не проработи послеваха псувни , викане и много панаири, майки лели чичовци , всички плачат за втулки на аупосите
,но пуста крома не пали!!!!! забравих,....... даже и нов датчик на хол турих и пак нътски!!!!!!!!Та така с конкретното ми питане ,че много се отклоних, дайте някой сайт тип "схем.РУ" и да си го правя тоя диджиплекс ,щото и тея катили в "магнет марели" като ги питах гледаха като изтребители и отсекоха " ти луд ли си такова нещо тук не е стъпвало"пп. ЕВАЛАТА НА МАГНЕТ МАРЕЛИ, ВСИЧКО Е ИЗПЪЛНЕНО С ПАСИВНИ ЕЛЕМЕНТИ И ИМА САМО ЕДНА ИНТЕГРАЛА демек ше го бъде някой ден!!!!!
![Mr. Green](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Коментар