Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за монтаж на CD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за монтаж на CD

Здравейте! Преди 3 дни си купих Брава и съм решил да си слагам CD. Днес ми сменяха консумативите и същевременно ми погледнаха оригиналния касетофон, защото не работеще. Оказа се, че само е напъхан а отзад кабелите са клъцнати(явно е имало друг касетофон...) Мисля да ходя в Авител, но там на сайта им пише "Безплатен монтаж при наличие на евробукса". И сега като нямам евробукса имате ли представа колко ше ми излезне. А и ако ше е скъпо има ли от къде да я купя и да я сложа...лошото е, че с тоци аз ХИЧ не се разбирам и трябва да търся някой приятел/познат да ми я сложи...Та очаквам съвет кво да правя
    Fiat Brava 1.6 16V

Евробуксата едва ли е повече от 3-4 лева (барабар със заголените и калайдисани накрая кабелчета). По-скоро ще ти вземат някой лев отгоре заради запояването. Ако някога си хващал поялник, можеш да си я оправиш и сам. Едва ли ще объркаш кабелите - цветовете трябва да съответстват (стандартни са).
    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Ходих до Авител и там ми го монтираха срещу 10 кинта касетофона. Купих го от тях разбира се, купих и елипси, но тях ще ги слагаме по-нататък защото първо ще ми направят нова кора . Абе ще се оръся 500 кинта ама ще стане качествено...пък и 80 вата реална мощност не са хич мъничко
      Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

Като добавиш и един усилвател 400-600 вата, и туба ще стане екстра!
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
          Като добавиш и един усилвател 400-600 вата, и туба ще стане екстра!
          Aми разбира се, да не мислиш че и за тва не съм се замислял. Само дето сега няма финански, ще видиме по-натам Мисля пак ктм Пайнер да се насоча, определено са им качествени продуктите
          Fiat Brava 1.6 16V

Коментар

nickybg87 написа:
            Aми разбира се, да не мислиш че и за тва не съм се замислял. Само дето сега няма финански, ще видиме по-натам Мисля пак ктм Пайнер да се насоча, определено са им качествени продуктите
            Aбсолютно-това е марката!

Коментар

Alpine е марката Yellow_Flash_Colorz_PDT_31

Коментар

Pinky написа:
                Alpine е марката Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                Няма да спорим на тема "мойто си е най-добро" :P

Коментар

Working...
                X