здравейте колеги,имам следното питане има ли браво 99г.модел с фабрично монтиран ченджар ,защото си монтирах такъв и ми прави впечатление че по павета е смърт брои ми всяко паве с прекъсване , иначе през другото време е страхотен ,сложил съм го под задната седалка но дали седи там незнам ако някои колега има на бравото си да каже каде 6те е най-добре да седи1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли Браво '99 с чейнджър?
Collapse
X
-
Re: ченджар за браво
ceco300 написа:здравейте колеги,имам следното питане има ли браво 99г.модел с фабрично монтиран ченджар ,защото си монтирах такъв и ми прави впечатление че по павета е смърт брои ми всяко паве с прекъсване , иначе през другото време е страхотен ,сложил съм го под задната седалка но дали седи там незнам ако някои колега има на бравото си да каже каде 6те е най-добре да седиRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
Re: ченджар за браво
ceco300 написа:ясно ще си направя регистрация в форума по българска филологияRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар