Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

стило 1.9 jtd 04г. проблем connect nav+

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    стило 1.9 jtd 04г. проблем connect nav+

    Здравейте колеги , преди няколко дни си взех Стило 1.9 жтд 80 к.с. 2004 г . беше си с тази фабрична навигация , но се получава следното навигацията не дава никаква информация за автомобила ,скорост , температура и т.н. , това което ме изненада е ,че не дава дори да се правят промени смяна на език , настройка на дата и т.н. . Доколкото успях да се информирам от форума , мисля , че модела на стилото няма фабрично такова , а е добавено в последвие поне така го разбирам аз затова няма данни и трябва да правя някакви промени по кабелите , което не ми се искаше все пак си я взех скоро и вече да я ровя . Бутоните на волата също не реагират да работят. Какво бихте ме посъветвали ?

    #2
    Това, което първо ми идва наум е изгорял бушон...?
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

    Коментар


      #3
      Възможно е , не съм гледал бушоните , пък ми свети някаква жълта лампичка и ми изписва нещо на комп. , но мисля , че са ми изгорели габаритите отпред . Тъй като забелязах , че не светят и не знам как да си ги сменя още . То няма ли да ми изпише ако има изгорял бушон?

      Коментар


        #4
        Кво да ти кажа, братче?Добре дошъл в отбора. И чети...Почва се от тук...http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=51880после..., ако нямаш книжкаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=38739Има много писано.Ако искаш, напищи ми грешката на англииски и снимай лампата, дето свети.Бушонете са вляво долу, под бутоните за фарове за мъгла и задните светлини и мод бутона на трип компа.Има и бушони зад акумулатора.И..., смени ли си поленовия филтър?
        Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
        Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
        Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

        Коментар


          #5
          Благодаря много за препратките , за започвам четенето . Не съм пипал все още нищо по нея , тъй като преди 4 дни я взех .

          Коментар

          Working...
          X