Привет,Много ме дразни, че Пунтото няма лампа в багажника. Прочетох в интернет, че май цялата S серия няма. Може ли някой да каже как е решил проблема?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампа в багажника на Пунто S MK1
Collapse
X
-
Ами купи си едно плафонче и дръпни едни кабели от пред на 12в.Ако плафончето е с ключе ще е супер, ако не - сложи си едно малко преди него...П.П. аз съм с МК1 75 ... имам си плафонче в ляво на кората, но го държа прекъснат. Като го закача и се получава утечка някъде и акумулатора пада за 1 вечер :DFiat Punto 75 SX - 1995, 4 врати
Коментар
-
bummer написа:Ами купи си едно плафонче и дръпни едни кабели от пред на 12в.Ако плафончето е с ключе ще е супер, ако не - сложи си едно малко преди него...П.П. аз съм с МК1 75 ... имам си плафонче в ляво на кората, но го държа прекъснат. Като го закача и се получава утечка някъде и акумулатора пада за 1 вечер :DPunto 1.9 JTD 2003
Ex Punto 1.1 1994
Коментар
-
Колега фани си директен плюс от запалката , прекарай го под корите на праговете до дупката с плафона и го закачи за него, сложи си някакъв плафон с диоди ии каквото си харесваш от плафона пускаш оше един кабел за МИНУС (МАСА) да отива до задната врата на на багажника , монтира се и една пъпка долу на самата врата и кабела за маса се закача за нея. При отваряне на вратата на багажника папката искача на вън и прави контакт с купето и подава минус към плафона и той светва .При затваряне капака натиска пъпката и контакта с купето се губи и се прекъсва минуса към плафона и той не свети.Общо взето тва е ... Пъпката за врата е 1-2 лева гледах я по нет магазините , тряати плафонче и малко кабел ... Ако има нещо драскай на skype аз съшо карам S класа почти модефицирана вече като ELX. и GT>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
bummer написа:Ами купи си едно плафонче и дръпни едни кабели от пред на 12в.Ако плафончето е с ключе ще е супер, ако не - сложи си едно малко преди него...П.П. аз съм с МК1 75 ... имам си плафонче в ляво на кората, но го държа прекъснат. Като го закача и се получава утечка някъде и акумулатора пада за 1 вечер :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Виж на колата дали има такова може да си сложиш такива 2 лед диоди и няма да пипаш нищо друго А иначе говорителите може да се направят да светят ако има кола от горе им и>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
кола
Смени го има доста строшени коли и вържи към него такава плочка и готовоИЛИ може да сложиш допълнително към маса бутончеhttp://store.picbg.net/pubpic/78/14/...f76df77814.jpg
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Смени го има доста строшени коли и вържи към него такава плочка и готовоИЛИ може да сложиш допълнително към маса бутончеhttp://store.picbg.net/pubpic/78/14/...f76df77814.jpg>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар