Колеги имам проблем с бензиновата помпа. Гори ми предпазителя когато е в движение колата. Нямам идея вече какво да правя. Помагайте кой с каквото може. Ако някой се е сблъсквал с този проблем и го е решил, да пише тука или да ми звънне на 0899 675 146 Киро
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Multipla bipower, гори бушона на бенз. помпа
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: кола
kluchar написа:Освен да си е карал без бензин и да е изгоряла помпата или нещо да окъсява Като дадеш 12волта на помпата виж дали тръгваFiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
В Аутодата пробва ли ? Там мисля ,че ги имаше.MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
-
nikolce написа:Той ключаря иска да каже че схемите би трябвало да са еднакви.Ти с какви бушони пробваш и ти горят. Китайски от пазара, или хубави? Хубави има по моргите.Само в движение ли гори предпазителя? На място не гори?Местя темата в "автоелектроника" , защото и проблема е от такова естество.Fiat Brava 1.4 12v. 75hp
Коментар
-
sexyboy1914 написа:Гори само в движение. На място може да бачка цял ден, все едно няма проблем. Бушоните са от хубавите не са китайски. По принцип предпазителя е 15 ампера, аз и слагам 5 амперов.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар