Колеги днеска ми светна Airbagа закачих моята марея 1.6 16в 99г и ми изписа ЧЕТЕНЕ НА ГРЕШКИТЕ:1: 12 - Passenger detection sensor (resistive)The Passenger presence detection sensor circuit is faulty. Check the wiring and the connectors, and verify the display with the seat free and occupied.Please Note: Some Fiat Group airbag systems may report the fault in several ways depending on the type of the sensor: това е някакъв кантар на пасажерската седалка ли е и как мога да го оправя чух че се слагало някакво сапротивление ... ако знае някои да помага .. поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Airbagа
Collapse
X
-
кола
Има многгоо писано по темата виж първо буксите и сензора на пасажерската седалка и другите букси под седалката виж и самата централа да не е мокра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=503352
-
Re: кола
kluchar написа:Има многгоо писано по темата виж първо буксите и сензора на пасажерската седалка и другите букси под седалката виж и самата централа да не е мокра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=503352
Коментар
-
Колега, много се извинявам че се намесвам в темата ти, но до някъде въпросите ни имат доста общо.бравото ми е с 4 еърбега 2 на таблото и 2 на седалките, имам ли "кантар" на дясната седалка? и къде е най възможно да ми е пробелмът за да свети чек-ъ? Въпросът ми едали е възможно някой от компонентите в цялата система да е здал багажа, то е ясно че без диагностика няма да направя нищо, но докато не си взема ваг-ком кабел, не мисля да я водя, че нямам излишни пари само за да ми каже каква е грешката.
Коментар
-
misho_ написа:Колега, много се извинявам че се намесвам в темата ти, но до някъде въпросите ни имат доста общо.бравото ми е с 4 еърбега 2 на таблото и 2 на седалките, имам ли "кантар" на дясната седалка? и къде е най възможно да ми е пробелмът за да свети чек-ъ? Въпросът ми едали е възможно някой от компонентите в цялата система да е здал багажа, то е ясно че без диагностика няма да направя нищо, но докато не си взема ваг-ком кабел, не мисля да я водя, че нямам излишни пари само за да ми каже каква е грешката.
Коментар
-
misho_ написа:същата грешка ми дава имаше и една за пътническия еърбег която беше постоянна, но след като разкачих и закачих на ново буксите се изчисти и остана само тази, което мисля че е кантара
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар