Здравейте, колеги. Проблемът ми е следния: В колата имам такова чудовище в горната "жабка". Подавам му и орифинални, и записвани дискове. На отворен горен капак наблюдавам какво прави - приема си диска, поставя го в четеца, издава малко звуци тип "дзът", след което си го изкарва, но не извън CDC, а извън четеца. При задържане на съответния цифров бутон ми го изкарва извън CDC. Лампите светят нормално, не премигват тип грешка. Светят зелено тези, в които има поставен диск. Но когато сменя SRS на CDC, ми изписва NO DISC и си превключва на радио. Някой да има идеи какъв бяс го е обзел това чудо?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
CDC Blaupunkt проблем
Collapse
X
-
Re: CDC Blaupunkt проблем
nikolamilchev написа:Здравейте, колеги. Проблемът ми е следния: В колата имам такова чудовище в горната "жабка". Подавам му и орифинални, и записвани дискове. На отворен горен капак наблюдавам какво прави - приема си диска, поставя го в четеца, издава малко звуци тип "дзът", след което си го изкарва, но не извън CDC, а извън четеца. При задържане на съответния цифров бутон ми го изкарва извън CDC. Лампите светят нормално, не премигват тип грешка. Светят зелено тези, в които има поставен диск. Но когато сменя SRS на CDC, ми изписва NO DISC и си превключва на радио. Някой да има идеи какъв бяс го е обзел това чудо?Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org...много досадно...а и това че не чете мр3 е много досадно....
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Моя уред е също толкова застрашително шуменТи си решил въпроса с покупка на ново. Един въпрос - как го свърза с фабричния плейър? Аз се занимавам с аудио обработка от доста години и така и не се научих да слушам mp3 - много ми е "смачкан" звука. Така че ако мога да подкарам това чудо, би ми вършило чудесна работа.
Fiat Stilo 1,9 JTD, ~ 150 hp, 2004 - чиста любов.
Коментар
-
nikolamilchev написа:Моя уред е също толкова застрашително шуменТи си решил въпроса с покупка на ново. Един въпрос - как го свърза с фабричния плейър? Аз се занимавам с аудио обработка от доста години и така и не се научих да слушам mp3 - много ми е "смачкан" звука. Така че ако мога да подкарам това чудо, би ми вършило чудесна работа.
е чейнджъра си има фабричен кабел и с него...нищо не съм правил по специално при свързването...то всъщност си имаше кабел а аз си купих допълнително чейнджъра понеже моя беше изваден...но след кратка употрепа спря със горните симптоми и се отказах да се занимавам с него...дори не съм го давал на майстор...та ако твоя го оправят ми кажи как че да може да си оправя и моя и да го продам
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Малко развитие по моя проблем. Ходих на един - два сервиза. Хората там ми казват, че съм трябвало да имам някакви схеми за зацепване, дрън дрън... Та се хванах сам да го настройвам. Как? Поставих CD в номер 1 и почнах да регулирам трите зъбчатки, като междувременно завъртах леко диска на ръка, докато спра да усещам простъргване или буксуване на самия диск и почне да се върти плавно. Резултат - чете без проблем първото гнездо. Останалите - гълта диска, завърта го, чува се пак стържене, и ги изплюва. Явно работата опира до пипкав реглаж. Та това е засега. При следващ напредък, пак ще споделям. Поздрави.П.С. Защо карам велосипед?Fiat Stilo 1,9 JTD, ~ 150 hp, 2004 - чиста любов.
Коментар
-
nikolamilchev написа:Малко развитие по моя проблем. Ходих на един - два сервиза. Хората там ми казват, че съм трябвало да имам някакви схеми за зацепване, дрън дрън... Та се хванах сам да го настройвам. Как? Поставих CD в номер 1 и почнах да регулирам трите зъбчатки, като междувременно завъртах леко диска на ръка, докато спра да усещам простъргване или буксуване на самия диск и почне да се върти плавно. Резултат - чете без проблем първото гнездо. Останалите - гълта диска, завърта го, чува се пак стържене, и ги изплюва. Явно работата опира до пипкав реглаж. Та това е засега. При следващ напредък, пак ще споделям. Поздрави.П.С. Защо карам велосипед?Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
nikolamilchev написа:П.С. Защо карам велосипед?защото имаш малко мнения във форума като направиш повече ще се издигнеш
Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар