Моля помогнете. Става дума за фиат брава 1.6,1600, 98’Опитах се да сложа акумулатора наобратно тоест "+""-" и успях някакси, но не дадох на контакт. Резултат от това нямам радио и часовник. Всичко друго работи перфектно и колата върви както преди. Светлините работят и всичко. Проверих бушоните под кормилото и бяха наред. Какво бихте ме посъветвали? Какво друго може да е? Има ли друг бушон на самото радио, който може да е изгорял следствие на късото? Моля ми помогнете ми, направих грешка, че не полгеднах + и -, свикнал съм винаги да пасват.Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Свързах акумулатора наобратно!?
Collapse
X
-
Re: ПОМОЩ! СВЪРЗАХ АКУМУЛАТОРА НАОБРАТНО!!!
alboqnskiq1 написа:Моля помогнете. Става дума за фиат брава 1.6,1600, 98’Опитах се да сложа акумулатора наобратно тоест "+""-" и успях някакси, но не дадох на контакт. Резултат от това нямам радио и часовник. Всичко друго работи перфектно и колата върви както преди. Светлините работят и всичко. Проверих бушоните под кормилото и бяха наред. Какво бихте ме посъветвали? Какво друго може да е? Има ли друг бушон на самото радио, който може да е изгорял следствие на късото? Моля ми помогнете ми, направих грешка, че не полгеднах + и -, свикнал съм винаги да пасват.
-
u_bo
alboqnskiq1 написа:Би ли ми уточнил къде точно отзад е това? Трябва да вадя радиото ли? КАК става тази манипулация? Малко съм индианец :D
Коментар
-
u_bo написа:alboqnskiq1 написа:Би ли ми уточнил къде точно отзад е това? Трябва да вадя радиото ли? КАК става тази манипулация? Малко съм индианец :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
alboqnskiq1 написа:Благодаря на u_bo за ценната информация. Желая ти много безпроблемни пътувания с тази италианска кола. Благодаря и на Борисов също и ако си този , за който те мисля ти желая още един мандат и да довършиш автомагистрала "Хемус"
Коментар
-
Не, не, колега. Това си е форумски хумор. Колегата u_bo се е изказал в твоя стил, е, малко хуморискично, но важното е, че помощТа помогна. (Определителен ЧЛЕН). Да не се засегнеш сега. радвам се, че радиото тръгна.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
lhristov написа:Не, не, колега. Това си е форумски хумор. Колегата u_bo се е изказал в твоя стил, е, малко хуморискично, но важното е, че помощТа помогна. (Определителен ЧЛЕН). Да не се засегнеш сега. радвам се, че радиото тръгна.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар