Значи проблема е следния:Вчера си взех зарядно за телефона за колата и реших да го пробвам,зарядното работи и всичко е наред обаче ми светна лампата на еърбега(може и да е съвпадение) закачах я на комп.и не го хваща като грешка,някой зблъсквал ли се е с подобен проблем?Колата ми е фиат пунто 1.2 60 коня 2000г.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с еърбега - свети контролната лампа - Пунто 2000 г.
Collapse
X
-
чест фиАтов проблем...на доблото ми след 1 месец при мен свтна изчистих я и така го продадохна пунтото светна след половин година при мен, все още нее изчистенабравото си го взех със светещ еърбег няма и да го чистя докато не си взема собствен кабел за диагностика.незнам дали такъв ми е късмета обаче забелязвам че това им е редовна болежка при фиатите,..
Коментар
-
misho_ написа:чест фиАтов проблем...на доблото ми след 1 месец при мен свтна изчистих я и така го продадохна пунтото светна след половин година при мен, все още нее изчистенабравото си го взех със светещ еърбег няма и да го чистя докато не си взема собствен кабел за диагностика.незнам дали такъв ми е късмета обаче забелязвам че това им е редовна болежка при фиатите,..
Коментар
-
ogi28b написа:Редактирах ти заглавието и местя темата. Лампата няма да изгасне, преди да бъде изчистена грешката. Компютърът, чрез който се опитваш да направиш връзката - твой ли е, или си ходил в сервиз?
Коментар
-
bobi123 написа:ogi28b написа:Редактирах ти заглавието и местя темата. Лампата няма да изгасне, преди да бъде изчистена грешката. Компютърът, чрез който се опитваш да направиш връзката - твой ли е, или си ходил в сервиз?Шофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
todorshalev написа:bobi123 написа:ogi28b написа:Редактирах ти заглавието и местя темата. Лампата няма да изгасне, преди да бъде изчистена грешката. Компютърът, чрез който се опитваш да направиш връзката - твой ли е, или си ходил в сервиз?
Коментар
-
staho написа:С този адаптор няма да можеш да се свържеш със AIRBAG и ABS на това пунто.Трябва ти VAG COM кабел и обратно с VAG COM не можеш да се свържеш със Таблото, Ск. Кутия,и др модули които комуникират по CANШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар