колеги днес ми монтираха ново цд в оторизиран сервиз и от тогава то свири само когато е на контакт ключа и когато запаля мотора оригиналното си свиреше винаги как да го оправя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колеги помагаите радиото работи само на контакт
Collapse
X
-
Re: колеги помагаите радиото работи само на контакт
mehanoveca написа:колеги днес ми монтираха ново цд в оторизиран сервиз и от тогава то свири само когато е на контакт ключа и когато запаля мотора оригиналното си свиреше винаги как да го оправяBravo 1.9d 97г
Коментар
-
Re: колеги помагаите радиото работи само на контакт
nsn написа:mehanoveca написа:колеги днес ми монтираха ново цд в оторизиран сервиз и от тогава то свири само когато е на контакт ключа и когато запаля мотора оригиналното си свиреше винаги как да го оправя
Коментар
-
какво е радиото, някой на преходът на евробуксата си имат място за свървзване на червения и жълтия кабел заедно, а предполагам понеже си с браво, постоянния + на евробуксата ти е червеният кабел, а не жълтия и за да не губи настройките си са ги обърнали на преходникът във сервиза.aко не ги разбираш много нещата, ела до метростанция сливница и ще ти го направя да свири и без контакт, пари не искам
Коментар
-
misho_ написа:какво е радиото, някой на преходът на евробуксата си имат място за свървзване на червения и жълтия кабел заедно, а предполагам понеже си с браво, постоянния + на евробуксата ти е червеният кабел, а не жълтия и за да не губи настройките си са ги обърнали на преходникът във сервиза.aко не ги разбираш много нещата, ела до метростанция сливница и ще ти го направя да свири и без контакт, пари не искам
Коментар
-
mehanoveca написа:misho_ написа:какво е радиото, някой на преходът на евробуксата си имат място за свървзване на червения и жълтия кабел заедно, а предполагам понеже си с браво, постоянния + на евробуксата ти е червеният кабел, а не жълтия и за да не губи настройките си са ги обърнали на преходникът във сервиза.aко не ги разбираш много нещата, ела до метростанция сливница и ще ти го направя да свири и без контакт, пари не искам>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:mehanoveca написа:misho_ написа:какво е радиото, някой на преходът на евробуксата си имат място за свървзване на червения и жълтия кабел заедно, а предполагам понеже си с браво, постоянния + на евробуксата ти е червеният кабел, а не жълтия и за да не губи настройките си са ги обърнали на преходникът във сервиза.aко не ги разбираш много нещата, ела до метростанция сливница и ще ти го направя да свири и без контакт, пари не искам
Коментар
-
mehanoveca написа:друг вариан не е ли да прекъсна изцяло жълтия и да го вържа дирекнто на червения и така + от контакт да изчезне за винаги :D>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
ogi28b написа:Fiat_Punto11 написа:малко не си ме разбрал ето>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
loki написа:Аз си сложих мързеливче не ставам за сапьор на 4 път уцелих правилният кабел.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар