Колеги, може ли някой да каже нещо за тази аларма:Интересува ме със скачащ код ли е, дали е надеждна, изобщо дали си струва да се занимавам с нея. Няма дистанционно, нямам и схема на свързване...Старичка изглежда но съм склонен да я ползвам. На платката пише за модел: МАК55.Дали е възможно да се намери дистанционно за нея?За съвети по свързването също ще съм благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тази аларма
Collapse
X
-
аларма
алармата е хубава - била щото няма дистанционно ако ти направят - кодират ново добре иначе е една платка и нищо ненужна тя е българска, от Варна там ги прават или сайтове за електроника аз имам една Блаупункт 1012 комплект чисто нова била е 110 долара и нищо няма дистанционно и това е мога да е подаря на някого
-
idm написа:тази аларма е една голяма българска грешка!!!според мен не струва и 5лв!не съм чул досега човек които да е доволен от нея!!!карал съм две коли които имаха такива аларма. каква аларма може да е туи не мога да си обясня!пък и щом нямаш дистанционо се откажи изобщо.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар