Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешка в системата на еърбега

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешка в системата на еърбега

Колеги, от няколко месеца лампата на еърбега свети по непонятни за мен причини. Когато се появи за първи път, грешките които видях бяха тези на снимка 1. Изчистих ги и няколко дена не светеше, но в крайна сметка се появи отново. Така два-три пъти същия сценарий. Към момента грешките са тези на снимка 2, като първата от тях (която се повтаря от първата снимка) този път не иска да се изчисти. Като завъртя ключа на контакт, лампичката загасва за много кратък момент и светва отново. Търсих из нета информация която би ми помогнала, но така и не намерих. Ако някой знае какво може да се направи да помага.
    Прикачени файлове
    Brava 1.9 JTD 100, 2001

някъде някои кабели дават на късо,но кои трябва ти да провериш.

Коментар

ivel написа:
      някъде някои кабели дават на късо,но кои трябва ти да провериш.
      Така е, но въпроса е че не знам кои са..
      Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

Да не ти е протекло радиаторчето на парното ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
          Да не ти е протекло радиаторчето на парното ?
          Не, нямам проблеми с радиаторчето.
          Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

аз го имам същия проблем от няколко месеца и днес реших уж да се свържа с компа за еърбега ама греда не става с ФЕС 3.4.1 съм кои точно е моя модел от 4-те посочени ? С този кабел съм http://sklad66.com/cms/FiatECUScan-KKL.html ако може да кажете и на кои точно пин трябва да е кабела,и друго видях че едното кабелче на пиропатрона в закопчалката на колана беше прекъснато и сега го оправих дали ще работи вече ?На 3 модел ми дава грешка
            Прикачени файлове

Коментар

Моя кабел на вид е същия, само че го взех от eBay на половин цена и ползвам последната безплатна версия Multiecuscan 1.3. Airbag е на пин 3.Относно свързването виж тази тема:http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=44072
              Brava 1.9 JTD 100, 2001

Коментар

а да попитам имам още една букса под жабката с 3 кабелчета в нея мисля че бяха черно,оранжево и зелено тя за какво е?

Коментар

Working...
                X