Здравейте колеги!Имам в багажника на колата един усилвател Hertz - EP2x.Тъй като има наличие на влага в багажника през това време на годината,ме е страх да не се прецака.Вие оставяте ли си техниката през зимата вътре или я демонтирате?Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Влага при усилвател
Collapse
X
-
Re: Влага при усилвател
venkov написа:Здравейте колеги!Имам в багажника на колата един усилвател Hertz - EP2x.Тъй като има наличие на влага в багажника през това време на годината,ме е страх да не се прецака.Вие оставяте ли си техниката през зимата вътре или я демонтирате?Благодаря.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
-
venkov написа:Колата си се кара редовно,но все пак каквито инстументи да бях оставил в багажника за 1 седмица по всичките имаше ръжда.Те и с ръжда могат да се ползват,но усилвателя ако ръждяса или окъси е за кофата...Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Колега ще ползвам темата ти ако може за да не пускам друга... Имам проблем с усилвател Тhunder TCA Super 4A 2x400W RMS, след около 30-40 минути свирене се изключва буквално и е много дразнещо Към усилвателя са свързани два 4 омови баса на двата моста, стария ми усилвател беше по слаб и го нямаше този проблем Има ли някой колега с такъв да каже дали и при него е така ?Постовете трябва да са в съответните теми и раздели. Потребителите трябва да прочетат описанието на темата или раздела, преди да постват.Спамът няма да бъде толериран в никой случай (спам - едносрични и повтарящи се постове, както и оф-топици)Модерирано мнение. Модераторски екип на fiat-bg.orgТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар