Има ли някой колега който да е слагал някакви говорители във вратите на типо/темпра, нещо да е приспособявано с джоб евентуално от друга кола, аз лично не знам типо да има тонколони във вратите освен оригиналните 4х6 в таблото и два 10 сантиметрови отзад, първоначално мислех да изрежа кората обаче ме притеснява най-вече влагата дали няма да разкаже играта на говорителите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Говорители във вратите фиат типо
Collapse
X
-
Re: Говорители във вратите фиат типо
Valiosport написа:Има ли някой колега който да е слагал някакви говорители във вратите на типо/темпра, нещо да е приспособявано с джоб евентуално от друга кола, аз лично не знам типо да има тонколони във вратите освен оригиналните 4х6 в таблото и два 10 сантиметрови отзад, първоначално мислех да изрежа кората обаче ме притеснява най-вече влагата дали няма да разкаже играта на говорителитеFiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
-
Отзад мислиш ли че ще ги чуя , като имам две 12-ки по 300W RMS :D В таблото съм монтирал елипси на Hertz 4x6, вързани през втори усилвател за предна линия, обаче искам още два говоритела отпред да се чува по яко, иначе кората отзад ми е изрязана, другото което съм чувал е че ако има колони на кората при положение че има Суб в багажника почват да се местат от баса и стават неуправляемиТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
nanobanano, каква марка са елипсите и кой модел, че нещо ми хареса как стои със тях Predatorsi, аз мислех да сложа джобове от Рено 19 и изобщо да не режа кората зад говоритела, само да хвана джоба за кората с видии и една малка дупчица през вратата колкото за кабела, ама май няма да стане че ми се виждат плитки джобовете на реното, другото което е, че самата кора на 19-ката е издадена точно дето е говоритела а типовската е вдлъбната и джоба няма да пасне, между другото не ти ли опират говорителите в стъклото, най-вече този горния или са някакви по плитки? Втория ми въпрос е не ги ли скапва влагата , защото аз съм махал корите на моето и при дъжд водата буквално си тече във вратата и си се изтича отдолу, иначе ми допада този вариант, само че бих ги монтирал в долния край. На тези елипси съм се спрял Hertz DCX 710.3, елипси 7х10 150W за пръв път виждам такъв размер елипсаТеоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Бяха sony xplod но точно кой модел не помня,че има някои си приличат на вид са като тези http://electron.bg/images/XSF6937.jpg ,но не звучат толкова добре колкото изглеждат.Иначе наистина седят уникално все едно са правени за тази кора.Fiat TIPO 1.4 i.e. с газова уредба (BRC)
ZFA16000002608488
ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!!
Коментар
-
nanobanano написа:Бяха sony xplod но точно кой модел не помня,че има някои си приличат на вид са като тези http://electron.bg/images/XSF6937.jpg ,но не звучат толкова добре колкото изглеждат.Иначе наистина седят уникално все едно са правени за тази кора.Теоритиците си лаят, голфа си върви!
Коментар
-
Ами да ти кажа ,за мен лично ,няй-неподходящото място за говорител на предната врата е долу в краката...На Типото тези говорители свиреха доста добре ,а сега на Сеата ,на който си има място за говорители в краката ,не ми харесват как свирят...Може би защото има и говорители в таблото ,ама не ми харесва да са там долу...Вариант е при теб ,като няма оригинално дупки ,да се направят добри фланци от дърво ,ама насочени леко нагоре ,че да се чуват по-добре...Виж ги тези фланци ,имам и още снимки ,ако искаш пиши я скайпа да ти ги пратя...Ама като сложиш някакви фланци ,трябва да направиш и дупка в кората ,че да използва обема на вратата ,говорителя...И не е лошо да демпнеш вратите ,ако ще слагаш музика там...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар