Здравейте,Днес сутринта установих,че огледалото от към шофьора не подгрява.Възможни причини,бушон или изгорял реотан?Другото си работи...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с подгрев на огледало Стило
Collapse
X
-
1. теглиш мануала на колата и гледаш кой е предпазителя или търсиш моя тема, къдети за по-лесно съм описал всичките предпазители.2. ако е здрав сваляш огледалото, само стъклото и с уред мериш дали отива напрежение до него3. ако отива напрежение - мериш нагревателя дали е здрав.4. ако е изгорял , тичаш до евро07 или друг магазин и взимаш ново стъкло ~20ина лева бяха преди време5. ако съм помогнал черпиш на някоя среща на форума п.с. с 5 се шегувамF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
-
Re: Проблем с подгрев на огледало Стило
flogic написа:Здравейте,Днес сутринта установих,че огледалото от към шофьора не подгрява.Възможни причини,бушон или изгорял реотан?Другото си работи...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Благодаря, Емzo, както винаги полезен.При мен като че ли и двете не работят. Иначе се движат и нагряването на задното стъкло работи.Препоръчваш по-топло време, ма то като се стопли, за какво ми е тоя подгрев тогава? Шегувам се разбира се. Ще пробвам при първа възможност.Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
emzo написа:1. теглиш мануала на колата и гледаш кой е предпазителя или търсиш моя тема, къдети за по-лесно съм описал всичките предпазители.2. ако е здрав сваляш огледалото, само стъклото и с уред мериш дали отива напрежение до него3. ако отива напрежение - мериш нагревателя дали е здрав.4. ако е изгорял , тичаш до евро07 или друг магазин и взимаш ново стъкло ~20ина лева бяха преди време5. ако съм помогнал черпиш на някоя среща на форума п.с. с 5 се шегувамFiat Punto 1.1,55hp,1996г.
Opel Meriva 1.6 i 16V (101 Hp) AT 2005г.
ex.Fiat Stilo 1.6''16V''103hp,2003г.
ex.Alfa Romeo 156,1.8"16V"144hp,2000г.
ex.Fiat Brava 1.9,JTD,105hp,1999г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар