Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с пасажерският airbag стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с пасажерският airbag стило

здравейте колеги днес ми светна лампата за airbag и не иска да изгасне колата е от 2001 година кантара работи и не е от буксите под седалките на диагностика ми дава ,че проблема високо сапротивление в airbag да шофиората вапроса ми е от каде мога да имам достап до него и имали някакви слаби вразки в които се самнявам ,че може да идва проблема защото докато си карам и понякои пат светваха и после сами4ки изгасват но вече не искат да изгаснаткаде може да е проблема някакви идеи или предположения много ще се радвам ако има някои със сащият проблем и сподели как го е решил

На пасажерския аирбег обикновено кантара и буксите създават проблем но при теб може проблема да е и някъде другаде.Провери ли буксата в жабката.
    Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

Напръскай си буксите под седалката със спрей. Точно от там е.

Коментар

в жабката несам незнам 4е има каде се намира ?

Коментар

Ще видиш едно капаче.Отвори го и ще видиш буксата.Отгоре се пада.
          Fiat Stilo 1,9 jtd 115.Audi A4 AFN 110.Astra GTC 19 DTH 150 HP

Коментар

ок утре ще го видя и да видим дали ще се реши проблема мерси предварително колега

Коментар

Ако е бега в седалката ще ти дава:0F - Side airbag (passenger)Ако е завесата:Curtain нещо сиИ за предния в таблото Front passenger airbag

Коментар

при диагностика дажа че има жисоко сапротижление с пасажерският airbag а не от седалките

Коментар

Добър вечер! Колеги, на мен ми изписва следните грешки:09 - Passenger squib circuit - Value too high // Intermittent / present 2200A - Middle passenger airbg squib 2nd stage - Open circuit // Intermittent / present 83Опитах с буксата под седалката, но проблема си остана, къде според вас трябва да търся. Колеги, отарях "капачката" в жабката, но там не намирам въпросната букса. Благодаря предварително!! Поздрави
                  Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Ползвам тази тема от колегата за да не отварям друга. От няколко дни и на мен ми изписва същата грешка:0A - Middle passenger airbg squib 2nd stage. Има ли някой представа от какво може да се показва тази грешка, че не мога да я изтрия с МЕС.

Коментар

Оправих се, почистих буксата над жабката и грешката се махна сама.

Коментар

Колеги,при мен светва пасажерския еър-бег само когато до шофьора седне човек над 70-80кг.Най-вероятно е кантара,но ще пробвам да почистя буксата в жабката,но най-вероятно е от кантара.Как да го ремонтирам,като държа еър-бега да работи,а не само да изгасва лампата.
                        STILO-2003-115 HP-JTD Power
                        Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.

Коментар

Working...
                        X