здравейте колеги днес ми светна лампата за airbag и не иска да изгасне колата е от 2001 година кантара работи и не е от буксите под седалките на диагностика ми дава ,че проблема високо сапротивление в airbag да шофиората вапроса ми е от каде мога да имам достап до него и имали някакви слаби вразки в които се самнявам ,че може да идва проблема защото докато си карам и понякои пат светваха и после сами4ки изгасват но вече не искат да изгаснаткаде може да е проблема някакви идеи или предположения много ще се радвам ако има някои със сащият проблем и сподели как го е решил
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с пасажерският airbag стило
Collapse
X
-
Добър вечер! Колеги, на мен ми изписва следните грешки:09 - Passenger squib circuit - Value too high // Intermittent / present 2200A - Middle passenger airbg squib 2nd stage - Open circuit // Intermittent / present 83Опитах с буксата под седалката, но проблема си остана, къде според вас трябва да търся. Колеги, отарях "капачката" в жабката, но там не намирам въпросната букса. Благодаря предварително!! ПоздравиFiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
Колеги,при мен светва пасажерския еър-бег само когато до шофьора седне човек над 70-80кг.Най-вероятно е кантара,но ще пробвам да почистя буксата в жабката,но най-вероятно е от кантара.Как да го ремонтирам,като държа еър-бега да работи,а не само да изгасва лампата.STILO-2003-115 HP-JTD Power
Преди ФИАТ БРАВА TD 75-98г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар