Здравейте колеги! От известно време ходя по диагностики във връзка с загубата на високите обороти по време на движение,след тръскане. Предполага се смяната на сензор за положението на педала за газта. По BOSCH № 0 281 002 203 , ама не мога да открия. Да Ви се намира излишен или да ме светните с някоя идейка от къде да намеря. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да Ви се намира излишен сензор за педала на Мареа 105 JTD
Collapse
X
-
Re: Да Ви се намира излишен сензор за педала на Мареа 105 JT
marvin написа:Здравейте колеги! От известно време ходя по диагностики във връзка с загубата на високите обороти по време на движение,след тръскане. Предполага се смяната на сензор за положението на педала за газта. По BOSCH № 0 281 002 203 , ама не мога да открия. Да Ви се намира излишен или да ме светните с някоя идейка от къде да намеря. Благодаря предварително!Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01
Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02
ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Коментар
-
pinko168 написа:http://www.lancia-bg.com/forum/viewtopic_4365_0.htmlFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
marvin написа:Здравейте колеги! От известно време ходя по диагностики във връзка с загубата на високите обороти по време на движение,след тръскане. Предполага се смяната на сензор за положението на педала за газта. По BOSCH № 0 281 002 203 , ама не мога да открия. Да Ви се намира излишен или да ме светните с някоя идейка от къде да намеря. Благодаря предварително!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар