Колеги имам следният проблем!Колата ми пали много трудно когато е топла.Когато е студена пали без проблем,на какво може да се дължи това?!Става въпрос за Фиат Браво 1.2 16в
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със запалването!
Collapse
X
-
Re: Проблем със запалването!
forest написа:Колеги имам следният проблем!Колата ми пали много трудно когато е топла.Когато е студена пали без проблем,на какво може да се дължи това?!Става въпрос за Фиат Браво 1.2 16вКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
-
forest написа:veselin10 написа:Трудно върти или върти нормално, но не пали?Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
При мен симптомите есента бяха същите. Всички казваха стартер. Аз си направих проба с друг акумулатор и след това си купих нов. От тогава - проблем няма. Препоръката ми е проба с друг акумулатор при същите условия когато с твоя не пали.Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
veselin10 написа:При мен симптомите есента бяха същите. Всички казваха стартер. Аз си направих проба с друг акумулатор и след това си купих нов. От тогава - проблем няма. Препоръката ми е проба с друг акумулатор при същите условия когато с твоя не пали.Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар