Предлагам да направим тема кои от кои ЦД или mp3 е доволен или не . JVC или Панасоник и LG но каква е гаранцията че ще са по добри.. Едни приатели ми казват вземи си марков други вземи си НЕО с флаш карта хем евтин хем работел. САНГ предлага за малко паривсички екстри същата гаранция и дистанционно.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
mp3
Collapse
X
-
Pioneer
Аз съм доволен от Pioneer DEH 2820Плюсове:- не ми прескача по ужасните Софийски улици, MOSFET стъпало с достатъчно мощност според моите изисквания, има приятен дизайн, удобно управление, възможност за доста настройки на звука.Като минуси бих отбелязъл само две неща:- липса на часовник, надписа на песните не се "скролва" автоматично (има бутон за тази функция, ако искате да видите цялото заглавие трябва да се натисне)Аз лично не съм фен на новите, евтини марки, и за това предпочетох базов модел на известна фирма!Добро решение за цената на която се предлага!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
-
Re: Pioneer
Stoyo написа:Аз съм доволен от Pioneer DEH 2820Плюсове:- не ми прескача по ужасните Софийски улици, MOSFET стъпало с достатъчно мощност според моите изисквания, има приятен дизайн, удобно управление, възможност за доста настройки на звука.Като минуси бих отбелязъл само две неща:- липса на часовник, надписа на песните не се "скролва" автоматично (има бутон за тази функция, ако искате да видите цялото заглавие трябва да се натисне)Аз лично не съм фен на новите, евтини марки, и за това предпочетох базов модел на известна фирма!Добро решение за цената на която се предлага!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
rustson написа:И аз съм си с оригиналното и адапторна касетка към мп3 плеъра! Супер съм доволен, ама трябва да си взема по-голям!
Коментар
-
Sony
Аз ли ще съм първия недоволен? ОК... Та значи на никого не препоръчвам това Sony:Модела - CDX MP40.Причините са няколко:- Много е капризно към медиите. Интересното е че Verbatim не ги харесва хич.- Радиото е с много лоша чувствителност, а за мен си е важно.- Не са предвидили вход от габаритите който да намалява интензитета на светене на дисплея когато е тъмно.За сензор реагиращ на светлина да не говорим. Зверски неприятно е нощем, свети много силно и чак осветява купето.Аз обикновено спускам дисплея на лифта и така си решавам проблема. А и цветовата комбинация - синьо/червено някак...Би била идеална обаче за тук или тук - Трудно поставяне на дисплея. Изисква доста практика докато оунъра взема да го завира с една ръка За приходящите се явява като тест за интелигентност :D - Няма буфер когато просвирва аудио це-де-та. И естествено прекъсва при всяка дупка.- Цената... За 450лв преди 2 години, някак човек очаква малко повече.Има и плюсове, де...- Много добро стъпало, респективно радващ звук. Няма дразнещи изкривявания като се поусили повечко.- Семпъл дисплей. Това обаче си е въпрос на предпочитание, аз например не понасям многоцветни, безмислено мигащи и анимиранипростотии по него. Един цват, само най-необходимото.По принцип, повечето от изброените неща са типични за Сони. Това обаче го осъзнах едва след като го имах. Така че четене му е майката Нямам обаче впечатления за чейнджърите на Сони. Веднъж се наложи да отворя едно и бях леко изненадан от това колко добре беше направена механиката. По-скоро системата за омекотяване на удари.Както и да е, мнението ми за кар аудиото на тази фирма еI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
та има такава тема кои с какво касетофонче е в колата може и там да погледнете аз също съм със Pioneer модела не си го спомням :D ама има 10 цвята дето се сменят цена преди 7 месеца 400лв липсата на часовник хъм за какво ми е на пунтото 1 поглед нагоре и си виждам колко е часа в почти всяка по нова кола има някъде часовник хората и затова не са сложили мисля иначе и с дистанционно в комплекта съм и засега слуша отзад съм с 2 елипси Thunder с доста голям магнит за към 50 лв бяха прилично си свирятLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
-
Tornado написа:За маниаци на музиката да ама понякога искам да си усетя и чуя колата как работи и писва затова си монтирах фабричното радио обратно ама не си продавам СД тоAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Часовника
Понеже карам Браво, а не Пунто, искам да отбележа че часовника на този модел е монтиран в самото фабрично радио! А да нямаш часовник на таблото си е доста куцо!И аз бях с Мп3 и касета, но това е само за извънградско!Докато монтирам плейъра, и докато си пусна желаната песен, то се налага отново да го прибирам в някъде по долапите А за качеството и шума, от адапторната касета няма какво да говорим, това решение е за временно ползване според моите критерии за качествен звук!FIAT Brava 1.4 12V, FIAT Punto 1.7 TD
FIAT Stilo 1.9 Jtd, FIAT Brava 1.2 16V CNG
FIAT Stilo 1.2 16V LPG
Коментар
-
Аз съм с DAEWOO DCA-3301 USB - 159 лева техномаркет-АВТОРАДИО CD И RDS-MP3/CR-R/RW/USB/SD/MMC-120 SEC.АНТИШОК-18 FM/12 MW/6 AM СТАНЦИИ ПАМЕТ-4 Х 40 W-4 ГРАФИЧЕН ЕКВАЛАЙЗЕР-ДИСТАНЦИОННО УПРАВЛЕНИЕМного ярък светещ в синьо дисплей (вади очички)Няма грешка с USB или флаш карта тикаш и всичко е ок. пробвал съм макс 1 GBТърсене и плейване на песен е лесно с дистанционното и много трудно от копчалъците.На диск с MP3 може да се търси по номер на песен, буква, име, име на папкаСкролва на дисплея таговете на МП3-ката, албум, изпълнител, песен и т.н.Може да се включва с кое да е копче (между другото е добре щото бутона за включване изключване взе да се поизтърква вече)Регулируем ръчно часовникБутон за вкл. фунцкия изпълнение произволна музикаБАЛАНС - Ляво -Дясно, Предни - Задни колонки. Настройка BASS, TREBLE.Вградени настройки еквилайзер - ПОП, РОК, ФЛАТ и КЛАСИК май бешеЗа радиото не мога да кажа много, защото досега така и не мога да случа на хубава антена, а и дупката за антенния вход ми се струва много плитка. РДС-а е добър с изключение, че липсва автоматична настройка на часовника чрез радиостанция.Недостатъци:Бави се докато зареди диск с MP3-ки.Антишока му е слаб при AudioCD иначе при диск с MP3 няма проблем, но това мисля че се компенсира с възможността да използваш USB ли флаш карта, където не ти трябва антишокДатчика на дистанционото е сложен на гадно място (от лявата страна на копчето за звука) и не лови от всякъде, т.е не лови добре от седалката до шофьора. Мисля че дистанционното (според нястото на датчика) по скоро е предвидено от производителя за седящите на задната седалка.Не знам защо но изхода за захранване на активна антена подава 5V, а досега съм гледал само активни антени които искат 12VВ общи линии съм доволенОценки: (1-10)Функционалност - 7CD- 4MP3 - 8Дизайн- 6Радио тунер - 3Дистанционно - 5Качество звук - 5 (относителна оценка щото колонките от пред са малко е...ни а и не са кой знае какви)Други не се сещамС едно изречение: много добро предложение качество и функционалност за тези париИ като допълнение: всяко следващо радио което ще си купя ще е задължително с USB слот, жабката ми вече се препълни с дискове а и честно казано ми писна да пека постоянноCarozzeria Touring, Milano
Fiat 124 Touring - моята следваща кола
Коментар
-
Re: Sony
Esper написа:Аз ли ще съм първия недоволен? ОК... Та значи на никого не препоръчвам това Sony:Модела - CDX MP40.Причините са няколко:- Много е капризно към медиите. Интересното е че Verbatim не ги харесва хич.- Радиото е с много лоша чувствителност, а за мен си е важно.- Не са предвидили вход от габаритите който да намалява интензитета на светене на дисплея когато е тъмно.За сензор реагиращ на светлина да не говорим. Зверски неприятно е нощем, свети много силно и чак осветява купето.Аз обикновено спускам дисплея на лифта и така си решавам проблема. А и цветовата комбинация - синьо/червено някак...Би била идеална обаче за тук или тук - Трудно поставяне на дисплея. Изисква доста практика докато оунъра взема да го завира с една ръка За приходящите се явява като тест за интелигентност :D - Няма буфер когато просвирва аудио це-де-та. И естествено прекъсва при всяка дупка.- Цената... За 450лв преди 2 години, някак човек очаква малко повече.Има и плюсове, де...- Много добро стъпало, респективно радващ звук. Няма дразнещи изкривявания като се поусили повечко.- Семпъл дисплей. Това обаче си е въпрос на предпочитание, аз например не понасям многоцветни, безмислено мигащи и анимиранипростотии по него. Един цват, само най-необходимото.По принцип, повечето от изброените неща са типични за Сони. Това обаче го осъзнах едва след като го имах. Така че четене му е майката Нямам обаче впечатления за чейнджърите на Сони. Веднъж се наложи да отворя едно и бях леко изненадан от това колко добре беше направена механиката. По-скоро системата за омекотяване на удари.Както и да е, мнението ми за кар аудиото на тази фирма еFiat Tipo <<149C2>> + momo pack
Alfa145 16V TC <<AR67601>> RossoCorso
BlueStorm transforms . . .
. . . !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар