Имам въпросния кабел и искам да го свържа към автомобил , който НЕ Е ФИАТ, става дума за Ситроен С4. Въпросът ми е по скоро принципен, а не толкова за конкретен автомобил. В случая търся безплатна програма (Лексия не е опция)До колкото разбрах това може да стане и с универсална програма с име ЕЛМскан или нещо такова.Някой работил ли е с такъв софтуер? Интересувам се и от къде мога да го намеря (безплатно).Моля и за препоръка на друг такъв софт, стига разбира се някой да знае.Моля модераторите да не трият поста, пиша тук,защото вярвам, че тук ще се намери кой да помогне.Предварително благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за ЕЛМ 327 и софтуеър
Collapse
X
-
Re: Въпрос за ЕЛМ 327 и софтуеър
Alex_RT написа:Имам въпросния кабел и искам да го свържа към автомобил , който НЕ Е ФИАТ, става дума за Ситроен С4. Въпросът ми е по скоро принципен, а не толкова за конкретен автомобил. В случая търся безплатна програма (Лексия не е опция)До колкото разбрах това може да стане и с универсална програма с име ЕЛМскан или нещо такова.Някой работил ли е с такъв софтуер? Интересувам се и от къде мога да го намеря (безплатно).Моля и за препоръка на друг такъв софт, стига разбира се някой да знае.Моля модераторите да не трият поста, пиша тук,защото вярвам, че тук ще се намери кой да помогне.Предварително благодаря!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Реклама
Collapse
Коментар