Здравейте,Само аз ли мисля, че ситемата на Фиат не струва. Според мен това е най-глупавата система за музика, която някога съм ползвал.Става въпрос за Фиат Стило с навигация и CD changer.Колата е страхотна и нямам никакви забележки, но не успях да повярвам какво "нещо" са сложили вътре:1) Няма никакъв смисъл от Changer, след като не чете mp32) Трябва през 1 месец да чистя лазера на диска, който е над навигацията3) Песните не могат да се превъртат4) При всяко спиране, дискът започва от първа песен. Що за идиотщина?!?! Искам да запазя заводската система, но това ме дразни адски много и е абсолютно безсмислено!Какво е вашето мнение за Nav+ и т.н...Редактирано заглавие.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми с аудио системата на Стило
Collapse
X
-
По 1- колата ти е произведена 2001 или 2002 ра. Къде си виждал авто уредба с MP3 по това време.По 2-Както казах колата ти 11-12 годишна. Като е нова със сигурност не е трябвало да се чисти, но нищо чудно да се е амортизирал лазера или лещите и затова да е по чувствително на боклуци.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Здравей infineon,колата ми е произведена краят на 2004, а дискът, който е над навигацията чете mp3, но проблемът е , че не мога да превъртам напред и назад дадена песен и, че след всяко спиране на системата тя започва от песен 1, което също е дразнещо, особено като имам диск с над 100 песни.ПОЗДРАВИ
Коментар
-
Пак уточнявам , че написаното от мен по-горе е за чейджъра, управляван от радиото, не от НАВИто.Тегли и чети:http://www.fiatforum.com/downloads.php?do=file&id=5F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
juliangun написа:Здравей infineon,колата ми е произведена краят на 2004, а дискът, който е над навигацията чете mp3, но проблемът е , че не мога да превъртам напред и назад дадена песен и, че след всяко спиране на системата тя започва от песен 1, което също е дразнещо, особено като имам диск с над 100 песни.Bravo 1.9d 97г
Коментар
-
При мен бяха махнати още като взех колата. На мястото на навигацията си вградих моя си, с тъч, на мястото на чейнджъра сложих касетофона.Ако си с вградения бас в багажника като мен, става жестока музика. Аз поне съм много доволен.Само идея.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар