Колеги помагайте че вече не знам какво да правя. Колата е Stilo 1.2 16V 2003. Обиколих де майстор знам и няма ефект дава ми следната грешка и не мога да я изтрия.Като дам на контакт за малко ми изгася лампата на airbag-а и след около 5-6 секунди светва и няма гасене.ЧЕТЕНЕ НА ГРЕШКИТЕ:1: 3C - Преден сензор за катастрофаNo help availableПричината за тази грешка е Невалиден сигналТекущото състояние е НаличенБроячът на грешките е 169Смених сензора с чисто нов - няма ефектСмених и централата с работеща - няма ефекткабелите от сензора стигат до 2 и 4 пин на малкия куплунг на централата мерих ги - стигат си но пак дава същата грешка.И друго интересно при изключена централа лампата ми продължава да свети.Ако пробвам да се закача за airbag-а на изключена централа какво ли ще стане
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със airbag-a Stilo
Collapse
X
-
Re: Проблем със airbag-a Stilo
freeman2006 написа:Ако пробвам да се закача за airbag-а на изключена централа какво ли ще станебраво 1,6/90 - 09 г.
-
имах същия проблем преден сензор смених го със същия от морга и се оправи обърни внимание номера да е абсолиотно сящиа обиколих 5 стилата докато намеря същиа сенсор , разкачи буксите под предните седалки иги напръскаи с контактен шпреи аз разглобих и волана и там напръсках буксите на аербега с контактен шпреи но внимаваи да не ги счупиш малко е деликатна,след което гасиш грешката с комп,не закачиш ли на комп няма да ти огасне дори да си оправил проблема.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар